ARGININE Kyowa ® 90 CAPSULES

ÚJ
ARGININE Kyowa ®  90 CAPSULES
4 490 Ft
Egységár: 50 Ft/kapszula

Az arginin esszenciális aminosav, aminek többek között értágító hatása is van.

Részletek

Mi az arginin?

Az arginin egy esszenciális aminosav, amelynek létfontosságú szerepe van a fehérjéknek a szervezetben történő előállításához. Természetes formában több élelmiszerben is, mint pl. a vörös húsban, csirkehúsban, halhúsban vagy tejtermékekben is megtalálható.

Ezen kívül az arginin laboratóriumi körülmények között is előállítható, és táplálékkiegészítőként fogyasztható, nemcsak az izomtömeg növelésére és az immunrendszer erősítésére, hanem egyes betegségek kezelésére is.

Mennyi arginint kellene fogyasztanunk?

Nincs ajánlott argininmennyiség, mivel általában a szervezet megfelelő mennyiségben előállítja. Amikor táplálékkiegészítőként fogyasztjuk, 3–5 grammnyi mennyiség elégséges ahhoz, hogy hatása érezhető legyen. Az arginin hatása főleg azoknál az izomcsoportoknál mutatkozik meg, amelyeket az adott napon edzel. A megdolgoztatott izmok keményebbeknek érződnek, és a vénák a szokásosnál is láthatóbbak lesznek.                               

Mikor kell az arginint alkalmazni?

A legjobb időpont az arginin alkalmazására 30 perccel az edzést megelőzően. Az argininban lévő nitrogénoxid hozzájárul a véredények kitágulásához, ami megnöveli a vértérfogatot, valamint az oxigén és a tápanyagok mennyiségét. A hatás nagyon hamar érezhető lesz. Az izmaid nagyobbak lesznek, és a teljes szervezeted vérellátottsága, keringése javul.

Kinek javasolt az arginin?

Az arginin nemcsak olyan sportolók számára ajánlott, akik teljesítményt szeretnének elérni, hanem azok számára is, akik az izomtömeg növelését vagy alakítását célzó edzéseket folytatnak. Ezen kívül az arginin kezelésként is ajánlott, pl. szív- és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, erekciós zavarok vagy akár meddőség esetén. Az arginin növeli ezekkel a betegségekkel szembeni ellenállás mértékét, és hozzájárul a szervezet gyorsabb felépüléséhez egy intenzív edzést követően.

 

 

Fogyasszon 2 kapszulát 1-3-szor naponta, lehetőleg étkezesek között.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők / Tápanyag információk

L-arginin. Inaktív összetevők: kapszula kéj (zselatin, titán-dioxid).

Összetétel   2 caps
L-Arginin   1500 mg