Stilla

Nézet:
Sorrend:

Miért a Stilla cseppek?

Mert számít, hogy mit viszünk be saját és családtagjaink szervezetébe.

 

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által bevizsgált termékek

 

Stilla a tudomány és a holisztikus gyógyászat metszetében

A Stilla cseppek fejlesztésénél elsődleges célunk volt, hogy a 100%-ban természetes, standardizált növényi alapú összetevőket alkalmazzunk. Az eredmény természetes, kiemelkedő felszívódású, hordozó-és töltő anyagoktól mentes termék.

Nem halmozódik fel szennyezőanyag a bélrendszerben

A tabletták és kapszulák olyan töltő-és vivőanyagokat tartalmaznak, amelyeket a szervezet nem hasznosít, a lebontása és kiválasztása olykor nehézkes lehet. A Stilla a növényi hatóanyagokon és vitaminokon kívül csak tiszta vizet tartalmaz, így a testben nem halmozódnak fel fölösleges anyagok.

Újgenerációs cseppek a tabletták helyett

Sokaknak kellemetlen, vagy egyenesen nehézséget okoz a kapszulák és a tabletták lenyelése. A Stilla cseppek fogyasztását vízbe adagolva ajánljuk! A termékek nem tartalmaznak alkoholt, így bárki, bárhol és bármikor szedheti.

 

Katalógus, ismertető

 

Videólejátszó

Célzott termékeket adunk specifikus élethelyzetekre és problémákra

Termékeink egy része kifejezetten egy tipikus élethelyzet sajátosságaira nyújt specifikus hatóanyag-és vitamin-kombinációt (pl. Mom Power), más termékek a legjellemzőbb, tömegesen fellépő hiánybetegségeket célozzák meg (pl. Ferrox). Ami közös bennük, az a 100%-ban tiszta, magas biohasznosulású hatóanyag.

Stilla - 0% alkohol, 0% töltő-és hordozóanyag, 0% cukor
Komplex megoldások konkrét problémákra