Marathontime

 

 

 

 

MARATHONTIME - IT'S YOUR TIME!

A Marathontime márka 2014 óta van jelen a piacon, elsősorban külföldön szerzett magának hírnevet, Kínai- Magyar közösvállalat eredményeként, de mostanra már egyre többen ismerik és elismerik itthon is a kiemelkedő minősége és a könnyen felismerhető, egyedi designja révén. A márka anyavállalata több mint 10 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik.

 

 

 

 

 

Nézet:
Sorrend:

MINŐSÉG - QUALITY!

 

A minőség és egyediség záloga, hogy a Marathontime magyar fejlesztéssel és gyártással rendelkezik és kiterjedt globális alapanyag-beszerzési struktúrája van. Standardizált alapanyag felhasználást követelünk meg, ami azt jelenti, hogy csak bevizsgált, szigorúan ellenőrzött forrásból származó prémium minőségű alapanyagok kerülhetnek a termékeinkbe.

 

 

TERMÉKEK - PRODUCTS!

 

Nemcsak fehérjeporokat, hanem más sportitalokat és a vitaminok széles választékot kínálja a márka. A tejsavófehérje alapú termékeket a prémium szegmens számára hoztuk létre. Tudjuk és betartjuk az alapszabályt: a kiváló minőségű termékek előállítása kiváló minőségű alapanyagokat és szigorú gyártási folyamatot igényel.

 

 

CÉLOK - GOALS!

 

Manapság kezd tudatosulni az emberekben, hogy a megfelelő étrend és mozgás segít megőrizni az egészséget és egyre többünket foglalkoztat az a kérdés, hogyan javíthatnánk táplálkozásunkon, ezáltal az egészségünkön.

Felfedeztük azt a hiányt, hogy míg számos étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozó cég koncentrál a versenyszerűen sportolókra, addig egy kicsit megfeledkeznek azokról az aktívan, hobbi szinten sportolókról, akik rendszeresen mozognak egészségük megőrzése érdekében. Célunk a rendszeresen szabadidő sportot végző személyek ideális tápanyag ellátása. A rendszeresen sportolóknak sporttípusra és terhelésre szabottan van szükségük különböző vitaminokra, míg a versenyszerűen sportolók az úgynevezett „teljesítményfokozó” táplálék-kiegészítőket részesítik előnyben. Ezért is fejlesztettük ki a Vitamincsomagjainkat külön-külön kimondottan futóknak, labdajátékosoknak és csoportos edzésformát végzőknek.

Próbáld ki még ma a termékeinket és legyél a Marathontime közösség tagja, It's YOUR Time!