Béta-Alanin

Béta-Alanin
3 190 Ft
Egységár: 35 Ft/darab
Béta-Alanin tartalmú hatásfok támogató kapszula
Részletek

 

Miért ajánljuk a Béta-Alanin fogyasztását?
    • Segíthet elérni a nagyobb intenzitást az edzés során    • Késleltetheti a kifáradást     • Segítheti a gyakorlatok, sorozatok közötti gyorsabb regenerálódást    • Növelheti az erőszintet    • Fokozhatja a vérkeringést, ezáltal az izomzat könnyebben juthat tápanyaghoz​

Béta-Alanin - Hatékony edzés előtti energizáló formula, amit érdemes kipróbálnod


A béta-alanin a karnozin előanyaga. A karnozin-szint növelése táplálékkiegészítőkkel egyre nagyobb mértékben használt eszköz a tájékozott atléták és testépítők között. A karnozin megtalálható a vázizomzatban, elsősorban a II-es típusú, gyors összehúzódású izomrostokban.


Az edzés előtti formula egy célt szolgál, nevezetesen a jobb teljesítmény elérését, és azt, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból mind fizikailag, mind szellemileg az edzéseink alatt. Egészen egyszerű a képlet. Az átmeneti erőszintnövekedéssel és jobb mentális fókusszal gyorsabban és hatékonyabban végezhetjük az edzéseinket. Az edzés előtti formula általában többféle hatóanyagot is tartalmaz, melyek egymástól eltérő módon hatnak a teljesítményünkre, és együttesen fejtik ki a hatásukat. *Adagolási javaslat: Napi 4 kapszula, 4 óránként 1  Béta-Alanin kapszula fogyasztása, bő folyadékkal.

 

Kiszerelés: 90 Béta-Alanin kapszula

 


Hatóanyag tartalom:Név Egy adagban (4 kapszula)
Béta-alanin 3200mgÖsszetevők: béta-alanin, zselatin, tisztított víz, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), színezék (titán-dioxid).


Minőség: A Béta-Alanin és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.


Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! A termék fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!


* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!