MHN Supplements

Hiszünk abban, hogy mindenkit megillet a kiváló minőségű, elérhető árú, nagyszerű ár- érték arányú készítmény. Termékeink nincsenek túlárazva, ezért állandó jelleggel kiváló áron szerezhetőek be partnereinknél és webáruházunkban is. 

 

Nézet:
Sorrend:

MHN Supplements (Maximum Healthy Nutrition) rövid története

Cégünk, a Hofood Kft. több éve, az egészséges életvitelt maximálisan szem előtt tartva különböző élelmiszerek és étrend- kiegészítők gyártásával, forgalmazásával foglalkozik.

Kiemelt figyelmet szentelünk termékeink alapanyagainak kiválasztásakor. Számunkra a minőségi alapanyagok használata termékeink megalkotásánál elsődleges szempont. Ebben a tekintetben nem ismerünk kompromisszumot. Sem időt, sem energiát nem sajnálunk, még akkor sem, ha ez igen hosszadalmas folyamat. Megvizsgáljuk és elemezzük az adott alapanyagokat, azok elérhető kutatási, klinikai eredményeit. Hosszadalmas kutatómunka és kísérletezés során választjuk ki tehát a megfelelő alapanyagokat, hogy valóban minőségi termék kerüljön ki kezeink közül.

A termékek összetevői között kizárólag csak azon összetevők találhatók, melyeket szükségesnek tartunk. Felesleges összetevőket, melyek véleményünk szerint maximum a termékek árát csökkentenék, de szervezetünknek nincs rá szüksége nem használunk. Ezért is hangsúlyozzuk, hogy termékválasztáskor ne sajnáljuk az időt a termékcímke alapos átolvasására, összehasonlítására, hogy valóban a számunkra legmegfelelőbb terméket választhassuk ki.

Tudjuk, hogy az ízlés szubjektív dolog, ugyanakkor igyekszünk termékeinket úgy megalkotni, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább kedvére való ízvilágot. A visszajelzéseket mindig szívesen fogadjuk és azokat lehetőség szerint a termékek gyártásánál figyelembe vesszük.