Weider Vegan Protein vegán fehérjepor borsófehérje kivonattal

A Vegan Protein borsó- és rizsfehérje izolátumból áll, kiegyensúlyozott amino-profillal rendelkezik és még a vegán életmód esetén is tökéletes választás.

A vegán életmód egyre kevesebb lemondással jár napjainkban, mivel a keresletet folyamatosan követi a kínálat, immár nemcsak az élelmiszeriparban, hanem egyéb területeken is – gondoljunk például a vegán kozmetikumokra. Az általunk forgalmazott vega fehérje tökéletes választás az állati eredetű termékeket mellőző fogyasztók számára.

WJW-200I01¤WJW-200I02¤WJW-200112¤WJW-200I03¤WJW-200I35

100%-ban vega fehérje

Tévhit, hogy kizárólag állati eredetű táplálékokból nyerhetők ki az olyan komplett fehérjék, amelyek az összes esszenciális aminosavat tartalmazzák. Ma már a vegán fehérjéknek is olyan széles választéka található meg a piacon, ami minden igényt kielégít, és semmiben sem szenved hátrányt az állati eredetű étrend-kiegészítőkkel szemben. A növényi eredetű komplett fehérjék közé soroljuk a quinoából, a szójababból, illetve a borsóból kinyert fehérjéket is, így az ezekből készült vegán protein készítmények nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt.

Fehérjepor borsófehérjével

A borsó fehérje különösen kedvelt vegán protein, hiszen izoleucin-, leucin-, illetve valintartalma - más néven BCAA-tartalma - rendkívüli mértékben segíti az izomzat regenerációját. A borsóból készült vegán fehérjeporok reggeli és edzés utáni fogyasztásával nagy mértékben segíthető az izomzat növekedéséhez és az egészséges, kiegyensúlyozott étrend vegán étrend fenntartásához.

Miért érdemes borsóból készített vegán fehérjét fogyasztani?

  • Kizárólag növényi eredetű összetevőket tartalmaz
  • Rendkívül nagy tápértékkel rendelkezik más vegán fehérjeporokhoz képest
  • Egyszerűen, környezetbarát módon előállítható
  • Az állati fehérjékkel egyenértékű mértékben segíti az izomnövekedést
  • Nem jár a tejsavó-, illetve más állati fehérjéknél megfigyelhető mellékhatásokkal
  • Laktózérzékenyek is kockázatmentesen fogyaszthatják

Egyszerűen elkészíthető vegán protein

Csakúgy, mint más, a piacon régóta jelenlévő vega fehérje, a borsófehérjéből készült fehérjepor is rendkívül egyszerűen felhasználható. Nem számít, hogy nincs benne tejpor, a vegán fehérje is rendkívül ízletesen elkészíthető. A Weider fehérjeporok többféle ízben is elérhetőek, így ízléstől függően csokis vagy különböző gyümölcsös fehérjeturmixok is készíthetők belőle a jóleső edzésekhez.

Mindemellett fontos tudni, hogy a borsófehérjék a legkülönbözőbb receptekhez elkészítéséhez is felhasználhatók, így legyen szó italok készítéséről vagy éppen sütésről, főzésről, a Weider termékeivel egészséges módon helyettesíthetők a különböző alapanyagok, illetve turbózhatók fel a legtrendibb receptek.

A borsófehérjék egyéb előnyei:

  • A borsófehérje rendkívül könnyen emészthető, ezért nemcsak a vegán és vegetáriánus életmód követőinek, de az érzékenyebbek számára is jó szívvel ajánlható.
  • A borsófehérje nemcsak laktózmentes, de gluténmentes tápanyag is, így egyes recepteknél jól helyettesíti a hagyományos lisztet.
  • Nem tartalmaz koleszterint vagy telített zsírsavakat, így a tejfehérjékkel szemben teljes mértékben szívbarát étrend-kiegészítőknek számítanak.

Egyéb kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban? Keressen minket bizalommal!