NamedSport

 

Nézet:
Sorrend:

A KIVÁLÓSÁG,
ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A NAMEDSPORT> a sport iránti tiszta szenvedély és a természetgyógyászat területén való hosszú távú részvétel eredménye, azzal a céllal, hogy a sportolók sporttáplálkozási ismereteit fejlesszék, és az általunk gyártható legjobb termékekkel párosuljanak.

A NAMEDSPORT> története 2014 májusában kezdődött, amikor partneri kapcsolatot létesítettünk a Named Srl-vel, Olaszország vezető Természetgyógyászati ​​vállalatával, azzal a céllal, hogy a legjobb alapanyagok és készítmények felhasználásával sportolók számára gyártsunk termékeket.

Fabio és Stefano Canova

Fabio és Stefano Canova, a NAMEDSPORT> vezérigazgatója és vezérigazgatója és társalapítója

A siker összetevői

A NAMEDSPORT> erőssége abban rejlik, hogy a táplálkozás területén szerzett szakértelmünket felhasználva hatékony, válogatott alapanyagokból elkészített készítményeket alkotunk, amelyek megfelelnek azon sportolók életmódjának, akik nem csak teljesítményre vágynak, hanem természetes egészséges életmódot is követnek.

Ennek a tudományos know-how-nak a győztes szinergiája a sokéves sporttáplálkozással a háttérben működő operatív csapattal kombinálva a NAMEDSPORT> márka gyors növekedéséhez vezetett Olaszországban, amely jelenleg az egész világon terjeszkedik, ahogy egyre többen ismerik fel a termék minőségét. 

A NAMEDSPORT> középpontjában az olyan alapvető márkaértékek állnak, mint a sport iránti szenvedély, a jólét értékeire való odafigyelés, a természet tisztelete és a márka folyamatos fejlődése, a természetes elemek előnyben részesítése mellett.

A részletgazdag figyelem, az innováció és a kiválóság elérésére irányuló állandó törekvés szintén ugyanaz az ösztönzés, amely minden sportolót arra ösztönöz, hogy túllépje határait. A NAMEDSPORT> folyamatosan azon fog dolgozni, hogy klinikai tanulmányokkal és elit szintű terméktesztekkel alátámasztva jobb teljesítményt és egészségi állapotot tudjon nyújtani a sportoló számára.

Sport néven

GIRO D'ITALIA
A KERÉKPÁROZÁS VÉGTELEN SZERELEM

2016 óta a NAMEDSPORT> a Giro d'Italia hivatalos szponzora, valamint a nagy olasz klasszikus versenyek támogatója: Strade Bianche, Tirreno Adriatico, Milano Sanremo, Milano Torino, Gran Piemonte és Giro di Lombardia.

2016. május 29-én Vincenzo Nibali nagyszerű teljesítménye megnyeri a 99. Giro d'Italiát a NAMEDSPORT> nagyköveteként. A „Messinai cápa” rendkívüli sportteljesítményével hozzájárul a NAMEDSPORT> szuperételek hatékonyságának bizonyításához és a márka ismertségének gyors növeléséhez.

2017-ben a NAMEDSPORT> a 100. Giro d'Italia kiemelt szponzora lesz, aki egyben a főszereplője is, az UCI World Circuit részeként négy legmagasabb szintű World Tour Cycling Team táplálkozási partnere lesz: Bahrain-Merida Vincenzo Nibalival, Trek -Segafredo Alberto Contadorral, Astana Fabio Aruval és UAE Team Emirates Rui Costával és Diego Ulissival.

A csapatokkal és kivételes bajnokokkal folytatott fontos és konstruktív együttműködések a NAMEDSPORT>-t a nemzetközi kerékpározás központjába helyezik, egy olyan sportágban, amelyben erősen hiszünk, mert dinamikus, egészséges és környezetbarát értékeket fejez ki.

SZENVEDÉLY ÉS ENERGIA MINDEN SPORTHOZ

A NAMEDSPORT> számos sportágban támogatja és ápolja a sportolókat, akik aktívan részt vesznek számos nemzetközi szintű eseményen és versenyen, valamint számos alulról szerveződő eseményt támogat, ahol a holnap bajnokai megkezdik útjukat.


A terepfutástól a hegyi futásig, a CrossFittől az edzőtermi fitneszig, az MTB-től a triatlonig, a kosárlabdától az úszásig, a golftól a motorozásig.

A NAMEDSPORT> étrend-kiegészítőket egyre jobban ismerik és értékelik az edzők, gyógytornászok, profi sportolók és amatőrök, akik napi szinten igazolják érvényességét és hatékonyságát. Ahogy egyre több professzionális sportoló, sportorvos és elhivatott sportoló használja a NAMEDSPORT> termékeket, a NAMEDSPORT> továbbra is hitelessé válik a teljesítmény maximalizálására törekvők körében.