OPKO Health Company Pharmadiet

 

Nézet:
Sorrend:

OPKO HEALTH

Cégbemutató videó: >>YouTube

Az OPKO multinacionális biogyógyszerészeti és diagnosztikai vállalat, tevékenysége az egészségügy területein, új termékek felfedezésére, fejlesztésére és forgalomba hozatalára koncentrálódik.

Az OPKO-nál széles körű megoldásokat dolgoznak ki a különböző betegségek diagnosztizálására, kezelésére és megelőzésére, beleértve a “Care point” technológiákat, molekuláris diagnosztikákat, gyógyszereket és vakcinákat. Az OPKO-nak leányvállalatai vannak az USA-ban, Chilében, Spanyolországban, Mexikóban, Uruguayban és Brazíliában.

Az aktív gyógyszerészeti összetevők és a kémiai fejlődés szétválasztása Izraelben történik, ahol a diagnosztikai és terápiás termékek alapmolekuláit és vegyületeit fejlesztik. Az Egyesült Államokban található OPKO Lab egy CLIA tanúsítvánnyal rendelkező laboratórium, amely az urológia területén fejleszti alapvető tevékenységét. A terápiás részlegek az OPKO Renal és az OPKO Biologics középpontjában nephrológiai és endokrinológiai fejlesztéseket végeznek. Az OPKO Europe széles skálájú étrend-kiegészítő és szépségiparban használatos termékei, magas és korszerű technológia eredménye. Az OPKO folyamatosan kutat új lehetőségeket a gyógyászati termékek és a technológiák területein.