Rólunk

Kedves Böngésző, kedves Látogató!

Üdvözöljük a fitgalaxy.hu oldalon.

Az oldal létrehozóinak az volt az elsődleges célja, hogy a hagyományos fitnesz- és testépítő termékek kínálatának, illetve az aktív, sportos életmódot élő amatőr, a profi outdoor-sportkedvelők (például futók, kerékpározók, kirándulók stb.) és a speciális táplákozási igényű (pl. vegetáriánus, vegán, gluténérzékeny, laktózérzékeny) emberek sportétrend-kiegészítő szükségleteinek hozzunk létre egy metszetet, ahol ezekbe a csoportokba tartozó sportkedvelő - akik között sokan vagyunk olyanok, hogy több helyre is besorolhatnánk magunkat – megtalálhatják azokat a márkákat és termékeket, amelyek teljesítményeik növeléséhez hozzásegíthet. Mindezeket kiegészítenénk a webáruházunkban a mostanság egyre inkább fontossá váló speciális termékekkel, mint például a vegán és vegetáriánus igényeket kielégítő sportélelmiszerek vagy a bio- és szuperélelmiszerek. Így megtalálhatóak az áruházunkban a hagyományos fehérjék, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok, ízületvédők mellet a vegán proteinek és vega aminosavak is, de vannak bioélelmiszerek, mint például az algaporok (spirulina, chlorella) és organikus növényi termékek is. Ugyancsak ajánlunk speciális táplálkozási igényt kielégítő élelmiszereket, mint például a laktózmentes fehérjék, a gluténmentes proteinek, az alacsony szénhidrát tartalmú termékek vagy cukormentes készítmények.

Fontos számunkra, hogy a kínálatunkban lévő termékeink a legmegbízhatóbb gyártók és márkák tapasztalatára támaszkodjon, így elérhetőek nálunk például többek között a WEIDER, BioMenü, Caleido, Marathontime, RedPower, az Amix, BSN, Cellucor, EFX. FA, Gaspari, Labrada, MuscleMeds, Mutant, Now Foods, SAN, ON., Universal, ZooMad  termékei is.

Reméljük, hogy minden látogató megtalálja majd nálunk a számára megfelelő sport- és/vagy bioélemiszert, legyen vegetáriánus vagy vegán, legyen aktív amatőr vagy profi sportoló vagy „csak” az egészséges és aktív életet kedvelő vásárló.

Jó vásárlást kívánunk!

A Fitgalaxy Team!