Weider
Igazolás a Weider Global Nutrition központtól, hogy a termékek megfelelnek az IFS, GMP és az ISO 9001 és a HACPP előirásainak.

IFS - International Food Standard

Európai szabvány, melyet először a német kiskereskedelmi szövetség fejlesztett ki és később a francia kiskereskedelmi szövetséggel együttműködve dolgoztak át. A későbbiek során az olasz kiskereskedelmi szövetségek is részt vettek az IFS 5. verziójának kidolgozásában

GMP - "Good Manufacturing Practice"- Jó gyártási gyakorlat

A jó gyártási gyakorlat (GMP) olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a termékeket a minőségi előirásoknak megfelelően gyártsák és szabályozzák

ISO 9001

Az ISO 9001 a minőségirányítási rendszerek nemzetközileg elismert szabványa.

 

HACCP

Ezenkívül gyártóüzemünk teljes mértékben HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a Hazard Analysis Critical Control Point (Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzési Pontok) Certification rövidítése. Ez egy rendszerszintű és megelőző megközelítés, amelynek során minőségbiztosítási szakemberek kulcsfontosságú intézkedéseket hajtanak végre a fizikai, kémiai és biológiai szennyeződések/veszélyek további csökkentésében vagy megszüntetésében.

Ezek az eljárások és tanúsítványok együttesen garantálják, hogy csak a piacon jelenleg elérhető legmagasabb minőségű sportkiegészítőket tudjuk szállítani vásárlóinknak.

Nézet:
Sorrend: