OstroVit

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A 2011-ben alapított lengyel OstroVit cég mára az európai sporttáplálkozási piac egyik elismert vezetőjévé vált. Az OstroVit küldetése, hogy kiváló minőségű, átlátszó összetételű, kedvezőbb árú termékeket hozzon létre.

 A cég táplálék-kiegészítők széles választékát kínálja mind a legmagasabb sportteljesítményekre törekvő profi sportolóknak, mind a fizikai erőnlét megőrzése érdekében aktívan sportoló amatőröknek, valamint az aktív életmódot folytatóknak.

 Az OstroVit élelmiszertermékek gyártása során kizárólag természetes összetevőket és a legfejlettebb technológiákat alkalmazzák. Az OstroVit étrend-kiegészítők tudományosan bizonyított formulákon alapulnak; minden termék alapos tesztelésnek és ellenőrzésnek esik alá, hogy megfeleljen a GHP és GMP szabványoknak. Az OstroVit termékek teljesen biztonságosak az egészségre és teljes mértékben megfelelnek az EU élelmiszertermékekre vonatkozó szigorú követelményeinek.

 A sporttáplálkozás fejlesztésének innovatív megközelítése, a tudomány és a technológia legújabb eredményeinek felhasználása az élelmiszeriparban lehetővé teszi az OstroVit számára, hogy a legmagasabb minőségű gyógyszereket kínálja versenyképes áron. Ennek köszönhetően az OstroVit–Sport Nutrition márkanév alatti készítmények Európa összes országában elnyerték a sportolók elismerését.