Weider

A Weider a legrégebbi márka a világ sportélelmiszer piacán. A legelső és a legtapasztaltabb, így örök példamutató az összes minőségi terméket gyártó számára.

Nézet:
Sorrend:

       

A Weider céget Josef „Joe” Weider alapította meg, 1936-ban, aki a "Testépítés atyjaként" ismert. A család és a márka is innovatív táplálkozás-kiegészítőket fejlesztett ki, az alábbiak alapján:

• Minőség: minden termelési és táplálkozási szabvány teljesítése
• Tudomány: az összetétel, tehát olyan hatóanyagok legyenek a fogyasztónak szánva, amilyenekre szüksége van
• Bizalom: termékek, amelyekre számíthatsz és így eléred a céljaid

A nevéhez fűződik az első sport-táplálékkiegészítők forgalmazása, az IFBB szövetség megalapítása, valamint a Mr. és a Mrs. Olympia versenyeinek létrehozása. Arnold Schwarzenegger testépítő karrierjét is elindították a világhír felé. A folyamatos fejlesztéseknek és tudományos kísérletnek köszönhetően mindmáig a világ egyik vezető táplálék- és sportkiegészítőket gyártó cége. A cég jelenleg több mint száz minőségi terméket forgalmaz, valamint évente fejleszt ki új és jobbnál jobb kiegészítőket, melyek nagyban hozzájárulnak a minőségi sportoláshoz és az egészséges élethez.

 

+85 ÉV TAPASZTALAT

  

Történetünk több mint 85 évvel ezelőtt kezdődik, amikor Joe és Ben Weider testvérek megalapították WEIDER NUTRITION nevű kis családi vállalkozást, amely a munka, a bizalom és a minőség pilléreire épül.

Kitartással és sok erőfeszítéssel sikerült a Weider-t a sporttáplálkozás világának legfontosabb multinacionális cégévé tenni.

Világszínvonalú sportszakemberek támogatásával mind az öt kontinensen jelen vagyunk a testépítéshez, fitneszhez, egészséghez és egészséges életmódhoz szükséges termékek széles választékával.

KÜLDETÉSÜNK

A Weider Global Nutrition elkötelezettsége az, hogy prémium szolgáltatást nyújtson a sporttáplálkozási piac számára. Vezető szerepet vállalni a sporttáplálkozási ágazatban, innovatív és kiváló minőségű termékekkel támogatni a sportolók és a sport szerelmeseinek erőfeszítéseit.

AZ A CÉLUNK, HOGY ELÉRHESSE AZ ÁLMAIT!

MINŐSÉG ÉS INNOVÁCIÓ

Joe Weider filozófiája mindig is a legmagasabb minőség garantálása volt, ezért az Egyesült Államokban, Németországban és Spanyolországban fejlesztő csapataink az alapanyagok, a gyártási folyamatok és a csomagolás ellenőrzésére összpontosítanak.

WEIDER-kiegészítőink megfelelnek a GMP (Good Manufacturing Practices) szabványoknak, hogy magas szintű hatékonyságot biztosítsanak anélkül, hogy fogyasztóink egészségét veszélyeztetnénk.

A minőség és az innováció a prioritásunk. A legjobb alapanyagokat használjuk, mert hiszünk abban, hogy a minőség kiváló befektetés, hiszen a rossz minőségű termékek károsak lehetnek az egészségre. 

Évtizedek óta elkötelezettek vagyunk a sportolók számára készült táplálék-kiegészítők gyártásában. Kutató- és fejlesztőcsapataink olyan termékeket hoznak létre, amelyek a legfrissebb innovációt képviselik bármely sportág vagy szabadidős tevékenység sportolói számára. És természetesen cégünk is támogatja a tiltott szereket nem tartalmazó tiszta sportot, amit „No dopping”-nak vagy doppingmentesnek neveznek.