Pro Nutrition

 

 

 

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

RÓLUNK

19 éve látjuk el a a nemzetközi piacot a legmagasabb színvonalú étrend-kiegészítőkkel, széles termékkínálatunk bármely igénynek eleget tesz, és szakértőként arra törekszünk, hogy nap mint nap magas szintű szolgáltatásokat és termékeket nyújtsunk ügyfeleinknek.

Az ideális termék receptje a szakértelem, a legmagasabb minőségű alapanyagok használata – olyan gyártóktól mint például Carbery, AlzChem, Kyowa, Fronterra, Sabinsa, Creapure® –, a legmodernebb berendezések, és természetesen a legszigorúbb termékvizsgálati folyamat: a Pro Nutrition a DNV GL - Business Assurance tanúsítvánnyal rendelkezik az SR EN ISO 9001: 2015 szerint, valamint az IFS szabvány és a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszereknek is teljes mértékben megfelel.

Mivel a tudomány folyamatosan fejlődik, fontos számunkra, hogy az új vagy megváltozott igényeket nyomon kövessük, és mindig a számodra legjobb megoldásokat biztosítsuk.

A nyersanyagok és a késztermékek tárolásának módja a legoptimálisabb körülmények között történik, figyelmet fordítunk a hőmérsékletre és a páratartalomra, valamint a csomagolásra és a szállításra.
A webshopban fellelhető termékek széles választéka raktárunkban teljes mértékben elérhető, így a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk ki.
Ügyfeleink iránti elkötelezettség és felelősség cégünk iránytűje – célunk a Te sikerélményed. Célkitűzésed megvalósítása határozottan könnyebbé válik a Pro Nutrition súlycsökkentő termékekkel, fehérjékkel, az edzés előtti és regeneráló készítményekkel, az egészséges zsírokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A tanácsadás szempontjából jól felkészült és segítőkész személyzet áll rendelkezésedre, akik hasznos információkat szolgáltatnak.

A Pro Nutrition számos sportolót támogatott az évek során, a román IFBB hivatalos partnere és szponzora, és több, mint 70 különböző sportágban tevékenykedő sportolóval, személyi edzővel és táplálkozási szakemberrel működik közre. Közöttük több élsportoló is, akik teljes mértékben bíznak a termékeinkben, és segítségükkel a legjobb eredményket érik el.