Személyes ajánlás

Szakértőink céljaidhoz mérten, személyre szabva állítanak össze komplett táplálékkiegészítő ajánlatot!

Molnár Miklós

A megfelelő minőségű táplálkozás minden sportban alapvető fontosságú. A sportolók tápláléka jó minőségű, feldolgozatlan, természetes élelmiszerekből kell, hogy álljon amelyek tápértékét (fehérje, szénhidrát és zsírtartalmát stb.) pontosan beállítják.

A legfontosabb tápanyag források: csirkemell, pulykamell, marhahús, hal, sovány túró, tojás, rizs, főtt krumpli, zabpehely, teljes kiőrlésű tészta, zöldség, hüvelyesek, lenmagolaj, olívaolaj. Valamint vitamin ás ásványi anyag komplex táplálék kiegészítők, és a szénhidrátforrások kis mértékben.
A rendszeresen (legalább heti 2-3 alkalom) sportolók az összes tápanyagforrásból az átlagemberhez képest többet fogyasztanak.

Táplálkozz helyesen

A táplálék kiegészítők koncentrált tápanyagok, kapszulás vagy por kiszerelésben. A közhiedelemmel ellentétben nem károsak és semmi különös vagy illegális nincs bennük: sima élelmiszeripari készítmények. Segítségükkel egyszerűbben lehet nagy mennyiségű tápanyagot bevinni, ugyanis emésztésük egyszerű és semmi felesleges anyagot nem tartalmaznak, tehát célirányosan azt a tápanyagot adják amire éppen szükség van.

A táplálék kiegészítőknek számos előnye van: ár, könnyű elkészíthetőség, gyorsabb felszívódás, könnyebb fogyaszthatóság (100 g fehérjeport jóval könnyebb és gyorsabb meginni mint megenni fél kiló húst) – azonban mindezen tulajdonságok ellenére “csak” kiegészítők, nem pótolják az étrendet, ezekre alapozni nem lehet, csak bizonyos mértékben kiegészíteni a tápanyagbevitelt.

 

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi kérdőívet:

 

Kérdőív táplálékkiegészítők ajánlásához

Név
E-mail
Célja a táplálékkiegészítéssel
Életkor
Testalkat
Testsúly
Fotó (nem kötelező csatolni)
Sérülések
Egészségi problémák, allergia
Táplálkozás
Táplálékkiegészítők
Ha igen, mennyire elégedett
Napi tevékenységek
Adatkezelés
Egyetértek azzal, hogy a honlap tárolja az általam küldött információkat táplálékkiegészítő ajánlása céljából.