ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)

ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)
ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)
ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)
ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)
ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)
ASASYN Professional Fat Killer 180 Caps (60 adag)
12 990 Ft
Egységár: 72 Ft/kapszula

ASASYN – PROFESSZIONÁLIS ZSÍRPUSZTÍTÓ

Részletek

Az Asasyn a legújabb szuperkoncentrált zsírégető, melyet a Genius Nutrition® a zsiradékok hatékony elégetésére és egy definiált izomzat eléréséhez fejlesztett ki. A termék szinergikus hatású prémium összetevőket tartalmaz a zsírégetés ösztönzéséhez, és ezek energiaforrásként való felhasználásához az izomdefiníció gyorsításához. Ha le szeretne fogyni és szüksége van egy termékre, amely segít önnek abban az időszakban, amikor csökkenti a kalóriák számát, az Asasyn a tökéletes választás

VAD MANGÓ KIVONAT
Ez a rendkívüli egzotikus gyümölcs az utóbbi években került a figyelem központjába a testsúly-csökkentésre gyakorolt kedvező hatásáért. A gyümölcs húsát nem használják fel erre a célra, de kivonatáról elvégzett számos tanulmány kimutatta, hogy a hatóanyagai hozzájárulnak a teljes koleszterinszint csökkentéséhez ráadásul ösztönzik az anyagcserét és jelentősen javítják a zsírok passzív égését. Ha rendszeresen fogyasztják a vadmangó kivonat előidézi a testsúly-csökkenést. Továbbá ismert az a tény, hogy csökkenti az étvágyat elejét véve ezáltal a túlzott étkezéseknek és kalóriahiányt termel [1]. Az Asasyn nevű termékünk nagyon koncentrált arányban tartalmaz vadmangó kivonatot (magnifera indica – leveleket, terméshéjat, 10:1 arányban) a látványos eredményekért.

OLAJFA LEVÉL KIVONAT
Az olajfa levél kivonatot évezredek óta használják orvosi célokra. A fő anyag az oleuropein, amely más flavonoidokkal és polifenol vegyületekkel együtt számos kedvező hatással bír az egészségre rendszeres fogyasztás esetén, függetlenül a kiszereléstől [2].
Az olajfa, tudományos nevén az Olea europaea a legrégebbi idők óta termesztett fafajta. A mediterrán régióból származó olajfát sok országban meghonosították és főleg a gyümölcseinek olajtartalma miatt termesztik. 
Erősíti az immunrendszert – az olajfalevél kivonat immunmoduláns hatásai, a magas antioxidáns tartalommal együtt hozzájárul az oxidatív stressz csökkentéséhez megelőzvén az immunrendszer túlzott terhelését [5].
Gyorsitja az anyagcserét – az olajfalevél kivonatnak erőteljes zsírégető hatása van, elsősorban azért, mert stimulálja az andrenalin és más hormonok kiválasztását [6]. Így gyorsítja az általános anyagcserét és élénkíti a zsírok passzív elégetését. Továbbá javítja a szervezet más folyamatait is, mint az energia anyagcserét és az enzimtermelést.

ALC
Ezt az aminosavat régóta ismerik, a hatékonysága pedig sok kutatás tárgyát képezte. Az acetil tartalom növeli a vegyület azon képességét, hogy átmenjen a vér-agy gáton javítván a dopamintermelést és ezáltal pozitív hatással lévén más folyamatokra, mint a kognitív-, a tanulási folyamatok, a figyelem, a memória, az akarat, az elégedettség, a büntetés, a jutalmazás, a motiváció, az alvás, a közérzet, a viselkedés és az akaratlagos mozgás. Ez az aminosav közrejátszik a zsírsavak oxidációs folyamatában és a zsírok elégetésében a karnitin palmitoiltranszferáz 1(CPT1) mitokondriális enzimen keresztül. Az Acetil L-karnitin fokozza a zsírok elégetését, ami azt jelenti, hogy több zsírt tud elégetni az ezdés alatt. Az Aceltil L-karnitin és az L-karnitin természetes módon megtalálható a szervezetben és az ételekben. Az acetil L-karnitin egyik lényeges funkciója a zsírsavak szállítása a mitokondriális membránon keresztül a mitokondriumba (a sejt energetikai magjába).

N-ACETYL L-TIROZIN
Az Acetil L-tirozin az L-tirozinnek egy acetil származéka, amely egy esszenciális aminosav. Normális esetben az L-tirozin viszonylag instabil és vízben nem oldódik, és ennek köszönhetően alacsony a biohasznosulása. Az N-acetil-L-tirozin, amely a szervezetben átalakul L-tirozinná 20-szor jobban oldódik a vízben, mint az L-tirozin magában. Emiatt ez egy hatékony kiegészítő a szervezet tirozinszintjének növelésére, mivel a fel nem oldott anyagok nem szívódnak fel a tápcsatornában. Acetileződés által az oldhatósága és a stabilitása megnövekszik, az N-acetil-L-tirozin egy olyan forma lévén, ami gyorsabban felszívódik és nagyobb biohasznosulása lesz az L-tirozin aminosavnak.

Hogyan idézi elő az L-tirozin a súlycsökkenést?

A stressz és a depresszió csökkentésével 
Mivel az L-tirozint olyan neurotranszmitterek előállítására használják, mint a dopamin, ez hozzájárul a jobb közérzethez és a depresszió moderálásához. A tirozin egy másik fontos hatása, hogy segít a stressz csökkentésében.
Mind a stressz, mind a depresszió olyan inaktív időszakok beállásához vezethetnek, melyek elősegítik az elhízást. A közérzet javításával és a stresszhormonok csökkentésével a tirozin segít megakadályozni az elhízást, illetve segít a fogyásban az alany bevonásával a hétköznapi tevékenységekbe.

Az étvágy gátlásával
Az állatokon elvégzett különböző tanulmányok nyomán bebizonyították, hogy a tirozin élénkíti az étvágyat gátló hatásokat olyan kiegészítők hatására, melyek stimulálják a szimpatikus idegrendszert.
Ilyen kiegészítők tartalmaznak csikófarkat, mely növény gátolja az étvágyat. Az L-tirozin gyakran a csikófarkkal és más rokonnövényekkel való kombinációban van jelen, hogy így fokozzák ezt a hatást. Mindezekkel együtt a tirozin magában nem gátolja az étvágyat. Egy másik kedvező hatása a tirozinnek, hogy ösztönzi olyan neurohormonok termelését, mint az adrenalin és a noradrenalin. Így létrejön a termogenézis és az izomtevékenység megnövekedése, amely hozzájárul a szervezetben elraktározott zsírok elégetéséhez.
 
A pajzsmirigy funkció javításával
Az L-tirozin termogén hatását okozhatja a pajzsmirigy hormonok szintézisének fokozódása is.
Mivel a tirozin olyan előanyag, melyet a triiodotironin (T3) és a tiroxin (T4) termelésben használnak fel ezt a pajzsmirigy elégtelenség rutinkezeléséhez is felhasználják.
A pajzsmirigy hormonok gyorsítják az anyagcserét és a szervezetben elraktározott zsírok elégetését azonnali energiafelszabadítás mellett. Ezáltal a pajzsmirigy funkció javításával a tirozin hozzájárulhat a súlycsökkenéshez.
Továbbá a tirozin nagyon hasznos olyan esetekben, amikor a súlyfelesleget a pajzsmirigy hormonok elégtelen kiválasztása okozza.

MAGNÉZIUM CITRÁT
A magnézium egy fontos ásvány, melyre a szervezetnek szüksége van a működéshez. Különböző esszenciális folyamatokban játszik közre, beleértve az energia termelést és a vércukor szintjének szabályozását, ezáltal hozzájárulhat a súlycsökkenéshez a szervezet szükséges vegyi reakciónak előidézése által. A magnézium az idegimpulzusok továbbításában játszik közre, az izom összehúzódásban és a normális szívritmus fenntartásában a kalcium és a kálium szállításában betöltött szerepének köszönhetően.

ZÖLDTEA KIVONAT
A zöldtea közismert zsírégető hatásáról, főleg a hasi zsírt illetően. A zöldtea ösztönzi az anyagcserét és elősegíti a szénhidrátok megemésztését a zsírégetési eljárás maximális hatékonysága érdekében. A súlycsökkenés optimális módja a természetes fogyás. A zöldtea egy erőteljes antioxidáns, amely jelentősen csökkenti a szervezetben lévő gyulladást, pozitív hatással lévén a bőr megjelenését, pszichikai szinten pedig a közérzetre, így öregedésellenes hatása is van. Többen úgy gondolják, hogy a bőrproblémákat a piszok okozza, de valójában ezek forrása a szervezetben lévő gyulladás.

CAFEINE ANHYDROUS
A koffein élénkíti a zsírsavak felszabadítását zsírégetés céljából ezáltal stimulálva a zsírszövet lebomlását egy lipolízis nevű folyamat által. Amikor a zsírsavak felszabadulnak a zsírszövetekből ezeket energiatermelésre lehet használni. Más szavakkal a zsiradékok elégnek.
Hogyan stimulálja a koffein a lipolízis folyamatát? A koffein megemeli a vérben lévő azon hormonok szintjét, melyek közrejátszanak az energiatermelésben, mint például az adrenalin és a noradrenalin. Ezek a hormonok pedig mozgósítják zsírsavakat. Most tehát már tudjuk, hogyan hat a koffein a lipolízis ösztönzésére. Tudjuk még, hogy a lipolízis által a zsírsavak kibocsátódnak a vérbe. De hogyan segít ez minket?
A zsírsavak elégése szükséges az energia termeléséhez. Az égetési folyamatot, mely által az energia termelődik, anyagcserének nevezzük. Az étrendtől, az életmódtól és mindegyikünk genetikai hátterétől függően az anyagcserénk lehet gyorsabb vagy lassabb.
Milyen vegyület ösztönzi az anyagcserét egy nagyobb energiamennyiség termelése érdekében? A válasz egyszerű: a koffein.
Ennek az anyagcsere égési folyamatnak a tudományos neve a termogenézis. A koffein ösztönzi a termogenézist. Más szavakkal arra készteti a szervezetet, hogy több kalóriát égessen el.

COCOMINERAL®
Az „elektrolit” kifejezést bizonyos mikrotápanyagokra vonatkozóan használják és bizonyos ásványokra, melyek szétbomlanak pozitív és negatív ionokra. Ezek elektromosságot termelnek a testben, és ahhoz van szükség rájuk, hogy fenntartsák a víz megfelelő egyensúlyát a szervezetben, hogy továbbítsák az idegimpulzusokat és összehúzzák az izmokat. Az ebbe a kategóriába tartozó ásványok a nátrium, a klór, a foszfátok, a kálium, a kalcium és a magnézium. A világ legjobb márkájú kókuszvizének természetes kivonatát használjuk, a CocoMineral-t azért, hogy egy kiváló elektrolit-forrást nyújtson.

CAYENNE KIVONAT 
A Cayenne bors egy nagyon hatékony anyag a súlycsökkenés elérésében, mivel csökkenti az étvágyat, gyorsítja az anyagcserét és segít a zsírfelesleg elégetésében.

A Cayenne bors kedvező hatással van az étvágy féken tartására.
Sokan, akik le akarnak fogyni megpróbálják csökkenteni a napi kalóriabevitelt. A Cayenne bors csökkenti az éhségérzetet, ezáltal kisebb élelmiszeradagokat fogyasztanak el [18]. Ha egy elég nagy mennyiségű Cayenne borsot fogyasztunk el lehetséges, hogy a zsíros, sós és édes ételek iránti étvágy eltűnik [2].Különböző eredményeket lehet elérni attól a pillanattól függően, amikor a cayenne borsot elfogyasztják. Ha étkezés előtt eszi a Cayenne borsot, akkor a jóllakottság érzése hamarabb beáll. Ha a borsot étkezés közben fogyasztja el, akkor egy hosszabb ideig fogja magát jóllakottnak érezni, miután befejezte az evést [19, 20, 21].

Az anyagcsere gyorsítása
Ha gondjai vannak a súlycsökkentéssel lehetséges, hogy ennek az oka a lassú anyagcsere. Ha egy természetes módját keresi a szervezet anyagcsere folyamatainak gyorsítására, a Cayennne bors lehet a legjobb megoldás. Egy zsírokban gazdag étrend esetén a Cayenne bors fokozza az elfogyasztott ételek által előidézett termogenézist, ami azt jelenti, hogy a szervezet egy nagy adag energiát használ fel az ételek lebontására, több kalóriát égetve el ezáltal [22]. A Cayenne borshoz hasonló kapszaicinben gazdag ételek elfogyasztása jótékony hatással van az anyagcserére, ami szinte azonnal látható és ez 30 percig is eltarthat az étkezés után [23].

A zsírfelesleg elégetése
Nem meglepő, hogy a Cayenne bors segít a normális testsúly fenntartásában, de a működési módja egészen bámulatos. Lehetséges, hogy a Cayenne borsban található csípős ízú összetevő segíthet a bélzavarok csillapításában is. Ez a társítás rendkívül fontos és egyre több ezen a téren végzett kutatás jut arra a következtetésre, hogy lehetséges, hogy legyen egy kapcsolat a belek egészsége és a testsúly között. Egy az állatokon végzett kutatás szerint elképzelhető, hogy a bélflóra egyensúlyhiánya vezethet testsúlyprobléma kialakulásához [8]. A kapszacinnek lehet egy kiegyensúlyozó hatása a bélflórára túlsúlyos személyek esetében gyakran előforduló rendszeres irritációs formák csökkentésével [24].

Egy egészséges emésztés fenntartása
Egy egyenletes súlycsökkenés eléréséhez az emésztőcsatorna megfelelő módon kell működjön. A Cayenne bors nagyon gazdag vitaminokban és tápanyagokban, beleértve a B. vitamint, melyre a tápcsatornának szüksége van a megfelelő működéshez [25]. A Cayenne bor továbbá ösztönzi a nyálelválasztást a szájüregben, továbbá más anyagok kiválasztását az emésztőrendszerben. A nyál az egészséges emésztés első fázisaiban vesz részt, segítve az általunk elfogyasztott ételek lebontását [26].

L-THEANINE
Az L-teanin, a zöldteában (Camilla sinensis) található egyik fő vegyület egyre nagyobb megbecsülésnek örvend. Valójában az L-teanin a fő összetevő, amely nyugodtság és koncentráció érzését kelti a zöld tea fogyasztása által. Továbbá úgy vélik, hogy a teaninnak más hatásai is vannak, mint a vérnyomás stabilizálása, az immun funkció ösztönzése a fizikai tevékenység alatt, és lehetséges hogy a súlycsökkenéshez is hozzájárul [28].

A stressz és a szorongás csökkentése
Az L-teanin egy nyugodt érzést kelt hasonlóan ahhoz, amit meditációs technikákkal tudunk elérni.
A fogyáshoz időre van szükség, továbbá egy egészséges étrend kombinálására a fizikai tevékenységgel. Ha folyamatosan fáradtnak és stresszesnek érzi magát nagyon valószínű, hogy fel fogja adni az erőfeszítés miatt, ami ezzel jár. A stressz és a fáradtság megszűntetése segíteni fog abban, hogy hosszú távon be tudja tartani a fogyási tervét egészséges és hatékony módon és hogy optimális eredményt érjen el.

A súlycsökkentés és a vérnyomás ellenőrzése
Az L-teanin ösztönzi az anyagcserét és a testben lévő zsiradékok elégetését hozzájárulván ezáltal a súlycsökkenéshez és a szervezetben lévő koleszterinszint csökkentéséhez.

A kognitív képességek növelése
Több kutatás kimutatta, hogy az L-teanin növeli az agyműködés hatékonyságát.
A közérzet javítása
Az L-teanin segít, az agynak, hogy ellazuljon, megszünteti a stresszt és jóllétet illetve optimizmust idéz elő.
Növeli a koncentrációs és emlékezési képességet.
Az L-teanin hozzájárul az agy dopaminszintjének növeléséhez, aminek hatására megnő a koncentrációs és emlékezési kapacitás segítvén figyelmet elterelő tényezők közömbösítésében.
Az L-teanin kedvező hatásai összekapcsolódnak a koffein ilyen hatásaival hozzájárulván a stressz megszüntetéséhez, a kreativitás ösztönzéséhez és a koncentrációs képesség növeléséhez.

Az energiaszint növelése
Az L-teanin hozzájárul az energiaszint növeléséhez. Maximális energiában lehet része, hogy rendszeresen eddze magát anélkül, hogy fáradtságot érezne. Ily módon az L-teanin elősegíti a hatékony súlycsökkentést.

CHOLINE BITARTRATE
A kolin természetes módon gyorsítja a lipolízist ami azt jelenti, hogy a szokásosnál több zsiradék ég el az illető személy anyagcseréjétől függően. A kolin hatásmechanizmusa az ételekben található zsiradék a sejtekhez való szállításának fokozásában áll, ahol ezek gyorsan elégnek, hogy energia termelődjön. Úgy vélik, hogy így elkerülhető a zsiradék lerakódása a jövőben, a kolin tehát így hozzájárul egy állandó testsúly fenntartásához a fogyókúrák után.

PIPERIN (FEKETEBORS KIVONAT)
A piperin fokozza a tápanyag felszívódást az anyagcsere gyorsításával és a termogenézis javításával. Ezen folyamat keretén belül a zsírsejtek felbomlanak, a belső hőmérséklet pedig megnő. Következésképpen a piperint fel lehet használni egy normális testsúly eléréséhez. Bár a peperin hatása csekély, egy szigorú súlycsökkentési tervvel kombinálva látható eredményeket lehet elérni.

ASASYN VITAMINOK ÉS ÁSVÁNY KEVERÉK
Amikor intenzív edzésekről beszélünk, definiálásról, a szervezet kulcsszerepeinek fenntartásáról és az anyagcseréről nem hiányozhatnak a legfontosabb mikro tápanyagok, ezért szükség van egy vitamin és ásványi anyag keverékre pontos koncentrációban: Kálcium citrát, magnézium citrát, niacin, cink glukonát, pantoténsav, B2 vitamin, B1 vitamin, folsav, jodin, biotin, krómium klorid, szelénium szelenát, B12 vitamin.
 
AZ ADAGOLÁS MÓDJA: 
Edzési napokon: Vegyen be 1-2 kapszulát egy nagy pohár vízzel 10 perccel az edzés előtt a tűréshatár felértékeléséhez. Amint felértékelték a tűréshatárt be lehet venni maximum 3-4 kapszulát egyszerre.
Pihenő napokon: 2 kapszula reggel evés után és még 1 kapszula délben, mindig egy pohár vízzel.
↻ 1 kapszula tartalmaz: 83 mg koffeint // 3 kapszula tartalmaz: 250 mg koffeint.

Figyelem! Minden kiegészítőt kizárólag csak egészséges személyeknek ajánlunk. Nem szedhetik terhesek vagy szoptató nők. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Ezen táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a normális és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Lehetőleg a csomagoláson feltüntetett időszak végéig fogyassza el. Száraz és hűvös helyen tartandó.
Allergének! Olyan berendezésekkel gyártották, melyek aktív hatóanyagú termékeket dolgoznak fel, tej-, tojás- és szójakészítményeket.

1. http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf960277b
2. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0009279708004079?&utm_medium=86005
3. http://www.mdpi.com/2218-0532/78/2/133?&utm_medium=86005
4. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0271531706001151?&utm_medium=86005
5. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857908005542?&utm_medium=86005
6. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2225411015000474?&utm_medium=86005
7. Reinbach H., Smeets A., Martinussen T., Møller P., Westerterp-Plantenga M. "Effects of capsaicin, green tea and CH-19 sweet pepper on appetite and energy intake in humans in negative and positive energy balance." Clin Nutr. (2009): 260-265.
8. Ludy M., Mattes R. "The effects of hedonically acceptable red pepper doses on thermogenesis and appetite." Physiol Behav. (2011): 251-258.
9. Yoshioka M., St-pierre S., Drapeau V., et al. "Effects of red pepper on appetite and energy intake." Br J Nutr. (1999): 115-123.
10. Yoshioka M., Doucet E., Drapeau V., Dionne I., Tremblay A. "Combined effects of red pepper and caffeine consumption on 24 h energy balance in subjects given free access to foods." Br J Nutr. (2001): 203-211.
11. Janssens P.L., Hursel R., Westerterp-plantenga MS. "Capsaicin increases sensation of fullness in energy balance, and decreases desire to eat after dinner in negative energy balance." Appetite. (2014): 44-49.
12. Yoshioka M., St-pierre S., Suzuki M., Tremblay A. "Effects of red pepper added to high-fat and high-carbohydrate meals on energy metabolism and substrate utilization in Japanese women." Br J Nutr. (1998): 503-510.
13. Chaiyata P., Puttadechakum S., Komindr S. "Effect of chili pepper (Capsicum frutescens) ingestion on plasma glucose response and metabolic rate in Thai women." J Med Assoc Thai. (2003): 854-860.
14. Shen W., Shen M., Zhao X., et al. "Anti-obesity Effect of Capsaicin in Mice Fed with High-Fat Diet Is Associated with an Increase in Population of the Gut Bacterium Akkermansia muciniphila." Front Microbiol. (2017): 272.
15. Kang C., Wang B., Kaliannan K., et al. "Gut Microbiota Mediates the Protective Effects of Dietary Capsaicin against Chronic Low-Grade Inflammation and Associated Obesity Induced by High-Fat Diet." MBio. (2017): 8.
16. "Spices, pepper, red or cayenne." United States Department of Agriculture Agricultural Research Service. Web.
17. Shin Y., Kim J., Park K. "The Effect of Capsaicin on Salivary Gland Dysfunction." Molecules. (2016): 21
18. Reinbach H., Smeets A., Martinussen T., Møller P., Westerterp-Plantenga M. "Effects of capsaicin, green tea and CH-19 sweet pepper on appetite and energy intake in humans in negative and positive energy balance." Clin Nutr. (2009): 260-265.
19. Ludy M., Mattes R. "The effects of hedonically acceptable red pepper doses on thermogenesis and appetite." Physiol Behav. (2011): 251-258.
20. Yoshioka M., St-pierre S., Drapeau V., et al. "Effects of red pepper on appetite and energy intake." Br J Nutr. (1999): 115-123.
21. Yoshioka M., Doucet E., Drapeau V., Dionne I., Tremblay A. "Combined effects of red pepper and caffeine consumption on 24 h energy balance in subjects given free access to foods." Br J Nutr. (2001): 203-211.
22. Janssens P.L., Hursel R., Westerterp-plantenga MS. "Capsaicin increases sensation of fullness in energy balance, and decreases desire to eat after dinner in negative energy balance." Appetite. (2014): 44-49.
23. Yoshioka M., St-pierre S., Suzuki M., Tremblay A. "Effects of red pepper added to high-fat and high-carbohydrate meals on energy metabolism and substrate utilization in Japanese women." Br J Nutr. (1998): 503-510.
24. Chaiyata P., Puttadechakum S., Komindr S. "Effect of chili pepper (Capsicum frutescens) ingestion on plasma glucose response and metabolic rate in Thai women." J Med Assoc Thai. (2003): 854-860.
25. Shen W., Shen M., Zhao X., et al. "Anti-obesity Effect of Capsaicin in Mice Fed with High-Fat Diet Is Associated with an Increase in Population of the Gut Bacterium Akkermansia muciniphila." Front Microbiol. (2017): 272.
26. Kang C., Wang B., Kaliannan K., et al. "Gut Microbiota Mediates the Protective Effects of Dietary Capsaicin against Chronic Low-Grade Inflammation and Associated Obesity Induced by High-Fat Diet." MBio. (2017): 8.
27. Cooper R. Green tea and theanine: health benefits. Int J Food Sci Nutr. 2012 Mar;63 Suppl 1:90-7.  
28. Murakami S, Kurihara S, et al. Effects of oral supplementation with cystine and theanine on the immune function of athletes in endurance exercise: randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Biosci Biotechnol Biochem. 2009 Apr 23;73(4):817-21 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!