A dióhoz hasonlóan a kesudió elősegítheti a fogyást, a vércukorszint-szabályozást és a szív egészségét.
A kesudió alacsony cukortartalmú, rostban, szívbarát zsírokban és növényi fehérjében gazdag. Jó réz-, magnézium- és mangánforrás - amik az energiatermelés, az agy egészsége, az immunitás és a csontok egészsége szempontjából fontos tápanyagok.
A kesudió gazdag karotinoid és polifenol antioxidánsokban, amelyek segíthetnek a gyulladás csökkentésében és védelmet nyújthatnak a betegségekkel szemben.
Úgy tűnik, hogy a kesudió kevesebb kalóriát biztosít, mint azt eddig gondolták. Gazdag rost- és fehérjetartalma hozzájárulhat az éhség csökkentéséhez és a teltségérzés fokozásához. Mindezen tényezők együttesen segíthetnek a túlsúly csökkenésében.
A dióban gazdag étrend bizonyítottan jótékony hatással van a szív egészségére. Úgy tűnik, hogy a kesudió bizonyos előnyöket nyújthat a vérnyomás, a trigliceridek és a koleszterinszint csökkentésére.
A kesudió alacsony cukortartalmú és rostban gazdag - két tényező, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a vércukorszint csökkentéséhez és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának megelőzéséhez.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Nem besugárzott; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Gluténmentes; Élelmirost-forrás; Fehérjeforrás; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% bio kesudió
Összetevők táblázata
| Egységenként (100 g) | NRV1 % / 100 g | Adagonként (ízlés szerint) | NRV1 % / ízlés szerint |
Energia | 2314 kJ/553 kcal | | N/A | |
Zsír | 44 g | | | |
- amelyben telített zsírsav | 8 g | | | |
Szénhidrát | 30 g | | | |
- amelyben cukor | 6 g | | | |
Rost | 3 g | | | |
Fehérje (protein) | 18 g | | | |
Só | 12 mg | | | |
Kalcium | 37 mg | | | |
Vas | 7 mg | | | |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)
Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat.
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
Adatok
Minőségét megőrzi
09/2023
Hány napi adag?
nem meghatározható adag/termék
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!