Digezyme® Vegán Emésztést segítő enzim komplex kapszula

Digezyme® Vegán Emésztést segítő enzim komplex kapszula
4 990 Ft
Egységár: 83 Ft/darab

5 emésztőenzimet tartalmazó multienzim komplex,  amely segíti a fehérjék, szénhidrátok és zsírok emésztését

Részletek

 

Miért ajánljuk a Digezyme fogyasztását?
    • Segít az emésztési nehézségek leküzdésében    • 5 emésztőenzimet tartalmaz    • Segít az összetett szénhidrátok cukorrá bontásában    • Tömegnövelésben is segíthet    • Segít fenntartani az egészséges emésztést
 Digezyme - Emésztés segítő enzim komplexA DigeZyme® 5 emésztőenzim, pontosabban amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz keveréke. Ezek segítik a fehérjék, szénhidrátok és zsírok megemésztését, és azokat hasznos tápanyagokká bontják, amelyeket a szervezet felhasználhat. Ezért ez az étrend-kiegészítő különösen hasznos azok számára, akik emésztési problémákkal küzdenek, vagy szeretnék fenntartani az egészséges emésztést.Adagolási javaslat: Napi 1 Digezyme kapszula fogyasztása ajánlott, étkezés közben.

Kiszerelés: 60 Digezyme kapszula

Hatóanyag tartalom:Név Egy adagban (1 kapszula)
Digezyme 200mg
Inulin 200mgÖsszetevők: DigeZyme®*, térfogatnövelő anyag (inulin), hidroxipropil-metil-cellulóz, anti-

Csomósító szerek (zsírsav magnézium sói, szilícium-dioxid), gellán.


*DigeZyme® regisztrált trade mark a Sabinsa Europe GmbH által*Minőség: A Digezyme és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.


Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! A termék fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!


* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!