Ferrox Sport 30 ml

ÚJ
Ferrox Sport 30 ml
Ferrox Sport 30 ml
Ferrox Sport 30 ml
Ferrox Sport 30 ml
Ferrox Sport 30 ml
Ferrox Sport 30 ml
5 500 Ft
Egységár: 183 Ft/ml

Made for Champions – Intenzív vaspótlás élsportolóknak – kobalt nélkül

Részletek

Mi teszi különlegessé a Stilla Ferrox-ot?

  • Magas felszívódás: A cseppek formájában kapható StillaFerrox optimális felszívódást biztosít a szervezet számára, így gyorsan és hatékonyan képes ellátni a szöveteket és szerveket a szükséges vassal.
  • Fulvosavak: A fulvosavak segítenek megőrizni a vas szerves komplexben való stabilitását, így biztosítva, hogy a vas hosszú távon rendelkezésre álljon a szervezet számára.
  • Egyszerű fogyasztás: A reggeli órákban vízbe csepegtetve ajánljuk fogyasztani a StillaFerrox-ot, hogy maximalizáljuk a felszívódást és a hatékonyságot. Ne feledje, hogy a termék fogyasztása előtt és után ne fogyasszon savas vagy koffeines italokat egy órával, hogy biztosítsa a maximális hatást.
  • Kíméletes a gyomorral.

A rendszeres, intenzív sportot űzőknek sokkal nagyobb a vas felhasználásuk és a vasigényük, valamint gyorsabban kimerül a vasraktáruk is.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem által bevizsgált termékek

 

Fáradság, állandó kimerültség és teljesítménycsökkenés esetén érdemes a vashiányra gyanakodni, és mihamarabb elvégezni egy vérvizsgálatot a hemoglobin szintre vonatkozóan.

A legfrissebb kutatási eredmények rámutatnak arra, hogy a szervezet megfelelő vasállapotának fenntartása sokkal fontosabb, mint azt korábban felismerték.

Vashiány leggyakoribb tünetei:

  • Fáradság, fáradékonyság
  • Kimerültség
  • Fejfájás, szédülés
  • Magas pulzusszám az edzés során
  • Erős szívdobogás
  • Erős menstruáció

 

Stilla Ferrox Sport

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek

A Stilla Ferrox különleges formulája nem csupán magas minőségű vasforrást kínál, hanem fontos tápanyagokat is tartalmaz, mint a tiszta fulvosavak. A fulvosavak kulcsszerepet játszanak abban, hogy a vas hatékonyan felszívódjon és optimális formában kerüljön be a szervezetbe.

Fontos figyelmeztetések:

Antibiotikum (pl. doxiciklin, ofloxacin) és vas egyidejű bevétele tilos, mivel a vas megakadályozza az antibiotikum felszívódását, így a várt gyógyulás elmaradhat.

Ha fájdalomcsillapító vagy gyulladáscsökkentő hatású acetilszalicilsavat vagy egyéb hasonló hatású szert is szedsz (ibuprofen), a hatóanyagok a gyomor-bél rendszeri nyálkahártyát károsíthatják vas jelenlétében.

A legjobb felszívódás érdekében a vasat ne kombináljuk más étrendkiegészítőkkel!

A Stilla Ferrox mindössze három hónapos kúrával jelentős segítséget nyújthat a vashiányos tünetek enyhítésében és a vérszegénység kezelésében.

A termék kiváló választás a vas pótlására és szervezetünk optimális működésének támogatására.

sport-01-012sport-02-01vegannaturalalcohol
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők / Tápanyag információk