Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)

Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)
Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)
Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)
Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)
Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)
Fury Extreme 400g Sour Apple (Savanyú Alma)
11 990 Ft
Egységár: 30 Ft/g

A Fury Extreme egy egyedi pre-workout serkentő, amely biztosítani fogja a legjobb teljesítményeket, intenzív edzéseket és maximális energiát.

Részletek

CITRULIN MALÁT 2:1 - 6000 mg
A legjobb összetevők, fantasztikus pumpálási hatás és maximális energia az almasavnak köszönhetően. Mindezek azért lehetségesek, mert a citrulin át van alakítva hatékonyan a szervezetben, az arginin pedig egy anyagcsere előanyaga a nitrogén oxidnak (azaz ennek a termelésére használják). A Nitrogén oxid (NO) egy erős értágító. A kitágult ereken keresztül az izmokhoz több vér jut, tehát több tápanyag. Ez azt jelenti, hogy nő az erő és jobb lesz a regeneráció, amit azonnal érezni fog, amikor elkezdi használni a Fury Extreme-et. Ezen termék megalkotásához használt összetevők a legjobb koncentrációval és tisztasággal rendelkeznek, hogy egy kivételes tapasztalatot nyújtsanak önnek az edzés alatt.

BETA – ALANIN - 3000 MG
Ez egy rendkívül fontos aminosav a karnozin termeléshez. Azok számára, akik nem hallottak róla, a karnozin egy alapeleme a fehérjéknek, amely a legnagyobb mértékben az izmokban található és pozitív hatásai vannak az öregedés megelőzésére, az izmok megfelelő működésére és az izomtömeg fejlődésére. A beta-alanin fontos szerepet játszik a karnozin termelésben azáltal, hogy segít egy nagyobb mennyiségű karnozint szállítani az izmokba, amely máskülönben elveszne a tápcsatornában. Mégis el kell mondani, hogy ez nem az egyedüli előnye a beta-alaninnek. Ahogy a továbbiakban látni fogjuk a beta-alanin szedésének többféle előnye van.
A beta-alanin egy fontos jellemzője, hogy csökkenti az izomfáradást. Az edzéseken az izmokban sav gyűlik össze, ami a fáradtság beállásához vezet és ezáltal az edzés lerövidüléséhez. Itt lép közbe a beta-alanin. Ahogy már elmondtuk a beta-alanin nagyon fontos szerepet játszik a karnozin termelésben. A karnozin ütközőként működik megőrizvén az izmokban lévő savak normális egyensúlyát. Következésképpen intenzívebben tud edzeni egy hosszabb időtartamon át anélkül, hogy az izmai elfáradnának látványos eredményeket érve el az izomtömege fejlődésében.
A Beta-alanin másik előnye az edzési teljesítmény növelésében van, főleg az anaerob gyakorlatok esetében. Ahogy már mondtuk a beta-alanin segít csökkenteni az izomfáradást, csökkentve a savak felhalmozódását az izmokban. A kutatások szerint a legnagyobb mennyiségű sav az anaerob gyakorlatoknál halmozódik fel, főleg a nagyon intenzív és rövid időtartamúaknál, mint a súlyokkal végzett gyakorlatok. Így a beta-alanin nagyon hatékony azok számára, akik ilyen típusú fizikai tevékenységeket végeznek. Sokkal könnyebb lesz izomzatot fejleszteni és zsírt égetni, főleg ha a beta-alanin és a kreatin kombinációját használja. Lényegében ez az oka annak, hogy a Fury Extreme tartalmaz beta-alaint és kreatint is.

LEUCIN, VALIN ÉS IZOLEUCIN - BCAA
Csökkenti a fáradtságot és növeli az teherbírást: a klinikai kutatások szerint ezek azok a területek, melyeken a BCAA látványos hatékonyságot mutat. Két mechanizmus létezik, melyeken keresztül a BCAA javítja a teljesítményt. A BCAA-t egyrészt lehet energiaforrásként használni az ATP szint fenntartására olyan fizikai gyakorlatok alatt, melyek kimerítik a glikogén tartalékokat. Továbbá a BCAA megnöveli a szervezet azon képességét, hogy zsírokat égessen el többlet energia forrásként. Másrészt a BCAA elejét veszi a fáradtság beállásának a központi idegrendszer szintjén a triptofán agyba való szállításának megakadályozásával. A triptofán az agyban folyó szerotonin termelésben játszik szerepet, megnöveli a fáradtságot és fáradékonyságot. A kutatók akik az emberi teljesítmény korlátait vizsgálják úgy vélik, hogy az egyedüli korlát az agy, amely azt mondja, hogy „Elég!". A BCAA-k azért vannak elégetve (oxidálva), hogy energiát termeljenek az edzés alatt, tehát  fontos „üzemanyagot” képeznek a fizikai tevékenységhez. A BCAA kiegészítők szedése csökkenti a kreatin-kináz és laktát-dehidrogenáz intramuscularis enzimek szérum koncentrációját a hosszú edzések után. Ennek köszönhetően csökken az izmok károsodása és jobb lesz a regeneráció. A Fury Extreme pre-workout termékünk a legfontosabb aminosavakat tartalmazza. Kizárólag fermentációval nyert aminosavakat használunk.

KREATIN HCL
Az ATP az emberi szervezet energiájának elsőrendű mértékegysége, minden tápanyagformát ebben az egyetemes „pénznemben” fejeznek ki. Edzés alatt az ATP metabolizálódik ADP-vé (adenozin-difoszfáttá) amikor az izomszövet összehúzódik, és ebben a folyamatban az ATP-ből egy foszfát csoport szabadul fel miközben egy magas energiaszint keletkezik. Mivel a kreatin foszforkreatin formában tartalmaz foszfátcsoportokat akkor amikor az ATP elveszíti egyik csoportját, átalakulva ADP-vé - mely az energia szempontjából egy irreleváns vegyület – a kreatin adhat egy foszfátcsoportot az ATP (energia) szintjének kiegyensúlyozására az izomban. A HCI kreatin segíteni fog abban, hogy növelje az erejét és javítsa a teljesítményét az edzésen tökéletesen együttműködve a többi összetevővel.

TAURIN
Ez egy nem esszenciális aminosav, ami azt jelenti röviden, hogy a szervezet természetes módon elő tudja állítani az esszenciális aminosavakkal szemben, melyeket egyedül nem tud előállítani. Mindezekkel együtt az a tény, hogy a szervezet tud termelni taurint természetes módon az nem azt jelenti, hogy ennek kiegészítése ne lenne hasznos. Amellett, hogy a test előállítja a taurint természetes módon megtalálható olyan ételekben, mint a halak, a hús és a tejtermékek. Fontos szerepet játszik a szervezet folyamataiban hozzájárulván ennek jó működéséhez. Ráadásul a egészségügyi szakemberek jelezték, hogy abban az esetben, ha a szervezet nem termel vagy nem vesz fel eleget belőle élelmiszerekből, akkor egy taurin kiegészítő szedése létfontosságú. Ez az aminosav gazdag kénben, az elnevezése pedig a latin nyelvből származik a „taurus” szóból, amely „bikát” jelent. Ne higgye el a azokat a közösségi médián terjedő abszurd állításokat, melyek szerint a taurint „bikaspermából nyerik ki”. Ez egy teljesen téves információ, mivel a valóságban a taurint az állat epéjéből vonják ki. A taurin a test számos folyamatában közrejátszik különböző módokon. Például védi a szívet és a kardiovaszkuláris rendszert az antioxidáns hatásainak köszönhetően az LDL káros koleszterinnel szemben. Továbbá hozzájárul az agy egészségének javításához. Akik fogyni szeretnének és közben kiemelkedő sportteljesítményeket elérni a taurin értágítóként működik kitágítva a vérereket az oxigénes vér minél hatékonyabb közlekedéséért a szervezet összes sejtje felé. Így serkentő hatást fejt ki más anyagokra jellemző markáns mellékhatások nélkül, mint például a koffein. A taurin legfontosabb előnyei viszont a testépítéshez kapcsolódnak, mivel gyorsítja a fehérjék szintézisét, miközben növeli az inzulin érzékenységet.

N-ACETIL L-TIROZIN
Többrétű hatása van, így számos előnye az emberi szervezet számára, melyeket alább fogunk felsorolni. A tirozin elsősorban segít a szervezetnek neurotranszmittereket termelni, melyek vitális szerepet töltenek be a kedélyállapot, a koncentráció és a figyelem terén. Az egyik ilyen neurotranszmitter például a dopamin, egy olyan anyag, amely hatására boldognak és nyugodtnak érezzük magunkat. Más neurotranszmitterek az adrenalin és a noradrenalin, melyek a stresszre való reakciónk módját szabályozzák. Az L-tirozinnak továbbá nagyon fontos szerepe van a fehérjék szintézisében, abban a folyamatban, melynek során a test új izomfehérjéket szintetizál, hogy helyettesítse a régieket vagy az elhasználtakat. Összességében a fehérjék szintéziséhez körülbelül 20 aminosavra van szükség, a tirozin pedig az egyike a legfontosabbaknak. A fehérjék szintézise nélkülözhetetlen nemcsak az izomzat növekedése és helyreállása szempontjából, hanem a sejtfejlődés és sejtregeneráció szempontjából is.
A Fury Extreme tartalmaz N-acetil-L-tirozint, az aminosav egy módosított verzióját, melynek aktív vegyülete az ecetsav a biohasznosulás és a felszívódás növeléséhez [2]. Az elvégzett kutatások azt sejtetik, hogy az L-tirozin biohasznosulásának növelése hozzájárul a szervezet jobb működéséhez (és az előnyök növeléséhez).

L-FENILANIN
Nootrop anyagként a fenilanin növeli a dopamin és az epinefrin termelést, ezek lévén azok a neurotranszmitterek, melyek szabályozzák a kedélyállapotot, vágyat, motivációt, a „harcolj vagy fuss” típusú reakciókat és a szívritmust. Ha ezek szintje az edzés előtt közvetlenül megnő, akkor látványos eredményeket lehet elérni. Azok a fenilanin kiegészítők, melyeket az edzés előtt kell bevenni más összetevőket is tartalmaznak, melyeket további energia eléréséért, jobb kedélyállapotért illetve több és intenzívebb gyakorlás vágyáért kombinálnak össze. Következésképpen a jótékony hatásai mind pszihések, mind testiek. A fenilanin kiegészítőket különböző célokra lehet használni: súlycsökkenésre vagy az izomtömeg növelésére. A pajzsmirigy működését és az anyagcserét szabályozó mehanizmusokkal kombinálva közrejátszik a zsírszövet lebontásában. Továbbá növeli az energiát és koncentrációt a hosszabb edzések során és segít elérni a sportcélkitűzéseket.

L-NORVALIN
Egy valinból derivált aminosav, egyike a három elágazó láncú aminosavnak. A valin közrejátszik a vérkeringésben és a kardiovaszkuláris működésben. A pumpálási hatás által fontos az edzések minősége szempontjából továbbá a hosszú távú sportcélkitűzések eléréséhez. Az L-norvalin hat az arginin szintjére is a szervezetben. A norvalin fő szerepe a nitrogén oxid (NO) szint és a vérkeringés szabályozása. Az NO egy természetes molekula, amely növeli az értágulást. Miért fontos ez a dolog a súlyokkal végzett edzésben? A vérerek kitágulnak, a vérnyomás pedig csökken. Ezt a folyamatot értágulásként ismerik. A norvalin növeli az értágulást, ami maga után von egy nagyobb pumpáló hatást, amely fennmarad az edzés után. Továbbá a vér egy nagyobb mennyiségű tápanyagot szállít az izmok felé egy hosszabb időtartamig, ez pedig jótékony hatással van a regenerációra és jobb eredmények elérésére hosszú távon.
A norvalin fokozza a nitrogén oxid hatásait az argináz tevékenységének blokkolása által. Az argináz egy enzim, amely átalakítja az arginint ureává. Az argináz részt vesz továbbá a nitrogén monoxid termelésének korlátozásában vagy szabályozásában. Az argináz gátlásával a norvalin hozzájárul a nitrogén oxid szintjének növeléséhez. A Texasi A&M Egyetem Orvosi fiziológia és mikrokeringés intézete által elvégzett vizsgálat szerint a norvalin 55%-al növeli az NO termelést.

KOFFEIN
A koffein serkentő hatását annak köszönheti, hogy közrejátszik az agy kémiai reakcióiban blokkolva bizonyos anyagokat, melyek miatt fáradtnak, álmosnak és letargikusnak érezzük magunkat. Egy ilyen anyag például az adenozin, amely letargia érzését kelti, amint kapcsolódott az agy adenozin-receptoraihoz. Ennek következtében a neuronális aktivitás csökken. De ezen dedikált receptorok számára a koffein és az adenozin szinte azonos, ezért a koffein is kapcsolódik hozzájuk. A koffeinnek azonban az adenozintól teljesen eltérő hatása van, mivel a letargia és álmosság érzése helyett serkentő hatást gyakorol, ami energikusabbá és élénkebbé tesz minket. A koffein továbbá blokkolja az adenozint fokozva az neuronális tevékenységet többlet energiáért és figyelemért. És a dolgok nem állnak meg itt, mivel adrenalin is termelődik, az agyalapi mirigy észreveszi a különbséget és jelzést küld a mellékvesének, hogy termeljen adrenalint. Nyilvánvaló, hogy a koffein fő haszna az energia növekedése. Azokban a pillanatokban, amikor fáradtnak érzi magát és nehéz koncentrálnia a koffein jelentősen megnöveli az energiát, de csak egy korlátolt időszakra ezért a Fury Extreme 300 mg koffeint tartalmaz.

NEURO-STIM
Egy pontosan adagolt keveréke serkentő alkaloidáknak és nootropoknak a schisandra gyümölcséből, Cayenne borsból, keserű narancsból kivonva. Érezni fogja ezen összetevők tökéletes együttműködésének hatásait részesülve többlet figyelemből és energiából. A Fury Extreme egy egyedi pre-workout serkentő, amely biztosítani fogja a legjobb teljesítményeket, intenzív edzéseket és maximális energiát.

FEKETE BORS KIVONAT
Gyorsítja az összetevők szállítását és felszívódását a Fury Extreme formula kitűnő hatékonyságáért.
 
AZ ADAGOLÁS MÓDJA:
Keverjen össze 2 kanál Fury Extreme-t 350 ml vízzel a rázóedényben és vegye be edzés előtt 5 perccel üres gyomorra. 
Két kanál = 1 adag = 18 g
↻ Mivel a Fury Extreme nagyon erős a kezdőknek azt ajánljuk, teszteljék a termékre való reagálásukat, és az elején ne vegyenek be több mint egy 1 kanállal, azaz fél adaggal.

Mivel az ajánlott dózis 3 csésze kávénak (300 mg) megfelelő koffeint tartalmaz szükséges azon gyógyszerek, élelmiszerek vagy italok korlátozása, melyek koffeint tartalmaznak. 

Figyelem! Minden kiegészítőt kizárólag csak egészséges személyeknek ajánlunk. Nem szedhetik terhesek vagy szoptató nők. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Ezen táplálék-kiegészítő használata nem helyettesíti a normális és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Lehetőleg a csomagoláson feltüntetett időszak végéig fogyassza el. Száraz és hűvös helyen tartandó.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!