Gazpacho - Rostban gazdag, fehérjedús paradicsomkrémleves - 300g

Gazpacho - Rostban gazdag, fehérjedús paradicsomkrémleves - 300g
5 490 Ft
Egységár: 18 Ft/g

Csíráztatott, fermentált és vákumszárított, prémium minőség. Vegán, Kazein, szója, mesterséges aroma és mesterséges édesítőszer mentes ízletes teljes értékű Paradicsomleves por.


 

Részletek



Gazpacho - Rostban és fehérjében gazdag instant paradicsomkrémleves





  • Főétkezést teljes mértékben ki tudja váltani, ugyanakkor Preloadként (előtöltés) is lehet használni ebéd vagy vacsora előtt fél órával, hogy eredményesebb legyen a diéta



  • csíráztatott, fermentált és finoman szárított alapanyagokból készül



  • magas biológiai értékű, gazdag fehérje- és rostforrás



  • alacsony telített zsírtartalmú, kiválóan támogatja a bélflórát



  • Vegán formula, amely adagonként 6,8 gramm élelmi rostot és 12 gramm fehérjét tartalmaz




 



Barna riszliszt



A fehér, keményítőtartalmú liszt alternatívája a barna rizsliszt, amely gazdag rostokban és a teljes rizsszemben, a külső héj nélkül. A barnarizsliszt előállítása során a barna rizst egy kőn őrlik, így por formájában tartják meg a teljes kiőrlésű gabonát, beleértve a korparétegeket is. A barna rizs fő egészségügyi előnyei a korparétegekben található fitokemikáliákból (növényi vegyületekből) származnak, amelyek cukorbetegség-, koleszterin- és antioxidáns hatásúak lehetnek, többek között. Míg sok általánosan használt liszt íze enyhe lehet, a barna rizsliszt javítja a diós ízű főzést, ezért gyakran alkalmazzák kenyerek és sütemények sütéséhez, valamint mártások sűrítéséhez is. Ezenkívül a barna rizsliszt egy gluténmentes alternatívája is a hagyományos búzalisztnek. A gluténmentes termékek iránti kereslet növekedésével a barna rizsliszt egyre népszerűbbé válik.



Csicseriborsó liszt 



A csicseriborsó az egyik legősibb kultúrnövény, melyet főleg az indiai, arab és mediterrán konyhákban használnak. Ez a hüvelyes rendkívül egészséges, gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, így fontos alapanyag a vegetáriánus étrendben is, mivel magas szénhidrát- és fehérjetartalommal rendelkezik. A csicseriborsóból készült liszt rendkívül sokoldalúan felhasználható. Kenyér, sütemények, kekszek készítésére is alkalmas, valamint kiválóan szolgálhat szószok sűrítésére is. A csicseriborsólisztet otthon is elkészíthetjük, ha rendelkezünk egy megfelelő eszközzel a pirított borsószemek őrléséhez, porításához, de beszerezhető bioboltokban és nagyobb hipermarketekben is. Ára nagyjából hasonló a lenmagliszt, kölesliszt és hajdinaliszt árához.



Borsóliszt



A borsófehérje egy kiváló táplálékkiegészítő, amely teljesen növényi eredetű, és kiemelkedő tápértéket és emészthetőséget kínál a növényi fehérjék között. A borsófehérje előállítása nem túl bonyolult folyamat. Először a szárított sárgaborsót finom porrá őrlik, majd vízzel kombinálva eltávolítják belőle a keményítőt és a rostot. Ezután a fennmaradó fehérje, vitaminok és ásványi anyagok pasztaszerű formában kerülnek elő. A pasztát szárítják és tovább őrlik, így jön létre a porított, magas fehérjetartalmú borsófehérje. Fontos megjegyezni, hogy sokan nem tudják, hogy a sárgaborsó mint termés valójában nem létezik. A zöldborsó héját eltávolítják (még a legvékonyabb héjától is megszabadulnak), majd szárítják, ezáltal kapja meg a sárga színét. A borsó félgömb alakját a szárítás és a tisztítás során bekövetkező természetes folyamat eredményeként nyeri el, amikor két lencse formájú részre oszlik. Ezért néha nevezik feles borsónak is.



Kiszerelés: 300 gramm - 12 vagy 6 adag felhasználás szerint



Tápérték:







































































































































































































Tartalom



100g-ban


50g-ban

*RI%



/50g



Energia (kcal)


314 kcal
157kcal

8 %



Energia (kJ)



1312 kJ


656 kJ

8 %



Zsír



4,1 g


2,0 g

3 %



- amelyből telített zsírsavak



1,0 g


0,5 g

3 %



Szénhidrát



35 g



18 g



7 %



- amelyből cukor



17 g 



8,5 g


9 %

Rost



14 g



6,8 g


-

Fehérje



24 g



12 g



24%






5,2 g



2,6g


43%

Aktív Összetevők


 
 

*NRV%/



50 G



ALA α-linolénsav


100mg
50mg
-

A-vitamin



721μg



361μg



45%



D-vitamin



3,4μg



1,7μg



34%



E-vitamin



11mg



5,2mg



44%



C-vitamin


62mg
31mg
39%

Tiamin



0,7mg



0,35mg



32%



Riboflavin



1,1mg



0,51mg



39%



Niacin



12,2mg



6,1mg



38%



Pantoténsav



4,9mg



2,5mg



41%



B6 -vitamin



1,2mg



0,60mg



43%



Folsav



159μg



79,3μg



40%



B12-vitamin



1,7μg



0,85μg



34%



Vas



10mg



5mg



36%



Mangán



3,1mg



1,5mg



78%



Foszfor



452mg



226mg



32%



Kálium



1731mg



865mg



43%



Réz



0,9mg



0,45mg



45%



Kalcium



588mg



294mg



37%



Cink



6,2mg



3,1mg



31%



Szelén



38μg



19μg



35%



Magnézium



255mg



128mg



34%



*RI: Referencia bevitel egy átlagos felnőtt (8400 kJ/ 2000 kcal)./ RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

**NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára / Nutrient reference values.


 


Összetevők: Borsó fehérje izolátum, paradicsom por, fermentált barna rizskorpa, csíráztatott barnarizs liszt, vitamin és nyomelem premix [maltodextrin, kálium-citrát, kalcium-karbonát, magnézium-citrát, dikalcium-foszfát, aszkorbinsav, vas-fumarát, tiamin, riboflavin, niacin, kalcium-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, D-biotin, folsav, cianokobalamin, D-alfa-tokoferol-acetát, retinol-acetát, kolekalciferol], étkezési só, csicseriborsó liszt, alma por, cékla por, homoktövishús őrlemény, bazsalikom, csíráztatott szitázott sárga lenmag préselvény liszt, vöröshagyma por, kakukkfű, fokhagyma por, petrezselyem, cink (inaktivált élesztőben), szelén (inaktivált élesztőben), réz (inaktivált élesztőben)

 


Allergén információ: Tej, szója, tojás, hal és földimogyoró összetevőket feldolgozó üzemben készült.



Adagolási javaslat:



  • Ha Preloadként (előtöltés) szeretné fogyasztani ebéd vagy vacsora előtt: Keverjen el 1 csapott adagolókanál (25g) levesport 150-200ml hideg vagy langyos (max. 42°C os) vízzel, és 1-2 perc pihentetés után fogyassza el. Félóra elteltével fogyassza el a rendes ebédét vagy vacsoráját.

  • Ha az ebédet vagy vacsorát szeretné teljes mértékben kiváltani: Keverjen el 2 csapott adagolókanál (50g) levesport 250-300ml hideg vagy langyos (max. 42°C os) vízzel, és 1-2 perc pihentetés után fogyassza el. 



Az adag elfogyasztását követően 30-45 perccel fogyasszon további folyadékot. Naponta legfeljebb 2 adag elfogyasztása javasolt.



Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 



Tárolás: Lezárva, 5-30 °C közötti hőmérsékleten, közvetlen fénytől és párától elzárva tartandó.








Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!