HMB tabletta

HMB tabletta
3 190 Ft
HMB tartalmú tabletta az intenzív edzés támogatásáért
Részletek


  • Nagyban hozzájárul az izomnövekedéshez és az izomtömeg megtartásához

  • Növelje az állóképességet

  • Ideális támogatója az intenzív testmozgásnak

  • Könnyen lenyelhető tabletták, gazdaságos csomagolás  A leucin az egyik legjelentősebb esszenciális aminosav a növekedés és fejlődés szempontjából, anyagcsere terméke a Béta-hidroxi-béta-metil-butirát röviden HMB! A HMB legfontosabb tulajdonsága, hogy segít az izom építésében és emellett az izomtömeg megtartásában is valamint fontos szerepet játszik a teljesítmény maximalizálásában! A HMB csökkenti az izom sérüléseit, hozzájárulhat a testzsír valamint a vérnyomás csökkenéséhez.Szedése kombinálható más hasonló hatást eredményező anyagokkal mint pl.: a kreatin, együttes bevitelükkel jótékony hatásaik összeadódnak, a jelenleg ismert kutatások szerint káros mellékhatása nem ismeretes.*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett táplálkozásra és egészségre vonatkozó állítások.Kifejezetten ajánlott nagy intenzitású vagy hosszan tartó edzések előtt, közben és után férfiak és nők számára egyaránt. 
Kiszerelés : 
90 Tabletta  Aktív összetevők 4 tablettában:

Név Mennyiség *NRV
Ca-HMB
1000 mg
**
ebből HMB
840 mg
**

*NRV: napi beviteli (táplálkozási) referenciaérték felnőttek számára

**: NRV nincs meghatározva


Összetevők: tömegnövelőszerek (monokálium foszfát, mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz), kalcium-béta-hidroxi-béta-metilbutirát monohidrát,  fényezőanyag (hidroxipropil-metil-cellulóz), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, sztearinsav), színezékek (sárga vas-oxid, tartrazin*). *Tartrazin: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!
Minőség: A HMB és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.


Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!Javasolt adagolás: 4 tabletta naponta. A legjobb eredmény érdekében vegyen be 2 tablettát 30 perccel edzés előtt, további 2 tablettát közvetlenül edzés után.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!