Magnézium-laktát - Fully reacted

Magnézium-laktát -  Fully reacted
2 950 Ft
Egységár: 49 Ft/darab

Szervezetünkben a D-, valamint L-tejsav az melyek D- valamint L-laktáttá alakulnak át. Az egészséges egyének vérében majdhogynem csak L-laktát található, ami többek közt a szív, valamint az agy részére is fontos tápanyag. Ezen termékben a magnézium csakis L-tejsav formája található meg, ami nem csupán a magnézium jobb felszívódását teszi lehetővé, de értékes L-laktáttal is ellát, D-laktát nélkül. 

Részletek 
Miért ajánljuk a Marathontime Magnézium-laktát fogyasztását?
  • Tejsav/laktát jótékony hatású formájának biztosítása  • Az L-laktát az agy és szív preferált üzemanyaga  • Segíthet a pihentetőbb alvás elérésében  • Nélkülözhetetlen az intenzív sportoláshoz  • Stresszoldó hatást válthat ki
 

Marathontime Magnézium-laktát!Termékünk, a magnézium-L-laktát a magnéziumnak a tejsavval alkotott sója, méghozzá az L-tejsavval,  így nem tartalmazza a D-, illetve DL-tejsavat. Ennek a jelentősége az, hogy az L-tejsav L-laktátként jut a véráramba, ami többek közt az agynak, továbbá a szívnek a preferált üzemanyaga, másképpen megfogalmazva ha van elegendő L-laktát a vérben, abban az esetben a szív, továbbá az agysejtek az L-laktátot részesítik előnyben. Jellemzően azonban kevés L-laktát van a szervezetünkben (sportolás alatt és után van a legtöbb, ez az egyik oka amiért olyan jól érezzük magunkat sport után). A D-laktát ezzel szemben nem tápanyaga a szervezetünknek, továbbá az egészséges szervezetre annak alacsony szintje jellemző. Mind ezek mellett fontos megemlíteni, hogy sok más magnézium forma laxatív hatása erre a termékre kevéssé jellemző.Támogassa szívét és agyát egyaránt!


 


 Kiszerelés: 60 db kapszula Adagok száma: 30 Hatóanyag tartalom:


Hatóanyag-tartalom
egy adagban (2 kapszula)


NRV %

Magnézium-laktát1600 mg


-

amelyből magnézium192 mg


51%

*NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára


 


Összetevők: Magnézium-laktát („fully reacted”), zselatin, tisztított víz, csomósodást gátló szer (zsírsavak magnéziumsói).


 


Minőség: A Magnésium-laktát  kapszula  és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.


 


Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl a javasolt adagolást! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!


 


* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.
Felhasználási javaslat: Napi 2 kapszula bevétele ajánlott.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!