Moringa Mag kivonat kapszula

Moringa Mag kivonat kapszula
2 990 Ft
A moringa másnéven Lóretekfa zsenge magtokjaiban található magokból készült kivonat, vegán kapszula formájában.
Részletek


Miért ajánljuk a Moringa mag kivonat fogyasztását?
  • Mikro- és Makrotápanyag tartalmú  • Magas hatóanyag tartalom  • Magas vitamin tartalom   • Magas ásványianyag tartalom
Moringa mag kivonat - Az ősi indiai gyógyászat közkedvelt növénye A moringa ismertebb nevén Lóretekfa vagy Tormafa egy ázsiai növény melyet a keleti gyógyászat már régóta ismer és használ. Elsősorban leveleiért és magjaiért termesztik. Magas tápanyag tartalma miatt takarmánykiegészítőnek is használják antibiotikumok helyett.   Kiszerelés: 60 Moringa mag kivonat vegán kapszula Adagolási javaslat: Napi 1 Moringa mag kivonat vegán kapszula fogyasztása ajánlott. Aktív összetevők a napi ajánlott adagban (1 Moringa mag kivonat kapszula):Név


Mennyiség


*NRV


Moringa mag kivonat (Moringa oleifera)500 mg**
**

*: NRV napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

**: NRV nincs meghatározva


 


Összetevők: Lóretekfa mag kivonat (Moringa oleifera), hidroxipropil-metil-cellulóz, csomósodást gátló szerek (zsírsavak magnéziumsói, szilikon-dioxid).


 


Minőség: A Moringa mag kivonat és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.


 


Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!


 


* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!