Phospho2

Phospho2
5 890 Ft
Foszfatidilszerin , az agy vitaminja, kapszulás kiszerelésben
RészletekPhospho2

 Miért ajánljuk a Phospho2 használatát?

  • Serkentheti az agyi folyamatokat  • Alkotórésze az agyi neuronoknak  • Segítheti a kognitív funkciót  • Támogathatja a gondolkodási képességet és a memóriát
 

MARATHONTIME PHOSPHO2 Foszfatidilszerin étrend-kiegészítő kapszulaA foszfatidilszerin (PS) természetesen előforduló foszfolipid, ami a test minden szövetének sejtmembránjában jelen van, az agyban különösen nagy koncentrációban fordul elő. Ahogy öregszünk, csökken a PS-szint, így az idegsejt-hártya szárazabbá, rugalmatlanabbá válik. A PS kiegészítő szedése lelassíthatja, néha vissza is fordíthatja, a memóriaveszteséget.*Hatóanyag: 1 Phospho kapszula Foszfatidilszerin 100mg Kiszerelés: 30 darab kapszula Minőség: A Phospho2 és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás: Lezárva, 5-30 °C közötti hőmérsékleten, közvetlen fénytől és párától elzárva tartandó. 

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.

 Adagolási  javaslat: Napi 1 kapszula bevétele ajánlott étkezés után.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!