Miért ajánljuk a Sea Moss - Ír moszat kivonat fogyasztását?
Segíthet egyes anyagcserezavarok enyhítésében
Csökkentheti a memória és koncentrációzavarokat
Magas a jód tartalma
Magas jód tartalmának köszönhetően segíthet a pajzsmirigy egészséges működésében
Sea Moss - Ír moszat kivonat
Az ír moszat, rendkívül pozitív hatással van a bőrre és a hajra. Ennek a növénynek a gélje nemcsak gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, de rendkívül tápláló is.
Az ír moszat gazdag számos fontos nyomelemben, és kiemelkedő forrása a szervezet számára nélkülözhetetlen jódnak. Ez a forma könnyen felszívódik és hasznosul a szervezetben. A jód kritikus szerepet játszik a pajzsmirigy megfelelő működésében, az anyagcsere szabályozásában és az idegrendszer optimális működésében. Hiányában a memória romolhat, és koncentrálási nehézségek léphetnek fel. Emellett a bőr minősége is negatívan változhat, és a hajhullás kockázata növekedhet.
A jódhiány gyakori probléma, mivel általában az átlagos étrend nem biztosít elegendő jódbevitelt, és az ivóvízben is kevés jód található. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak a pajzsmirigynek, hanem más szerveknek is szükségük van jódra, például az izmoknak, a gyomornak és a beleknek is. A jódhiány hatással lehet az érzékeny szervekre, például a tüdőre, a herékre és a mellre, növelve ezeken a területeken a betegségek kialakulásának kockázatát.
Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott.
Kiszerelés: 60 kapszula
Hatóanyag tartalom:
Név |
Egy adagban (1 kapszula) |
Ír moszat kivonat (Chondrus crispus) |
600mg |
Összetevők: Ír moszat kivonat (Chondrus crispus), hidroxipropil-metilcellulóz, csomósodást gátló szerek (zsírsavak
magnéziumsói, szilikon-dioxid).
Minőség: A Sea Moss - Ír moszat kivonat és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.
Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! A termék fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan nem bizonyított és az Európai Bizottság (EC) által nem igazolt állítások.