Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek

ÚJ
Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek
Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek
Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek
Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek
Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek
Sleep Sport 30 ml – Alvást segítő cseppek
8 990 Ft
Egységár: 300 Ft/ml

Alvást segítő cseppek - Made for Champions 

Részletek

Az alvás és a pihenés alapvető fontosságúak mindennapi életünkben, különösen a testmozgás és sportteljesítmény szempontjából. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás segíthet javítani a teljesítményt, elősegítheti a regenerációt és növelheti az állóképességet.

Stilla Sleep:

  • hozzájárulhat az elme elcsendesítéséhez
  • támogatja a test megnyugtatását
  • elősegítheti a pihentető, természetes alvást
  • támogathatja az alvás természetes funkcióit (elősegítheti a sejtregenerációt és a megfelelő anyagcserét )

Stilla Sleep Sport

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

Tanulmányok egyértelműen kimutatták, hogy az alvászavarok vagy az alváshiány negatívan befolyásolják a sportteljesítményt. Alvászavarok esetén csökken a reakcióidő, lassul a felépülés és növekszik a sérülések kockázata. Emellett az alvászavarok ronthatják a mentális egészséget is, csökkentve a koncentrációt és a döntéshozatali képességet.

Az alvás fontossága kiemelkedő a test regenerációjában. Alvás közben a szervezet megújul, regenerálódik, csökken a szívverés és a testhőmérséklet, lehetővé téve a test számára, hogy pihenjen és felkészüljön a következő napra. Ez különösen fontos a testmozgás után, amikor az izmoknak és ízületeknek regenerálódásra van szükségük.

Az alvásnak jelentős hatása van az állóképességre is. A megfelelő mennyiségű alvás segíti a testet és az elmét, hogy felkészüljenek a következő sportteljesítményre. Az elégséges alvás növeli az állóképességet, csökkenti a fáradtságot, javítja a szív- és érrendszeri teljesítményt, valamint segít fenntartani a megfelelő fizikai és mentális állapotot a sportoláshoz.

Az alvás segíthet javítani a sportteljesítményt. Elegendő alvás növeli a koncentrációt és a reakcióidőt, segíti az izmok regenerálódását és csökkenti a sérülések kockázatát. Azok a sportolók, akik elegendő alvást kapnak, jobb eredményeket érhetnek el és hatékonyabban fejlődhetnek a sportágukban.

A Stilla Sleep természetes összetevőit úgy szelektáltuk és kombináltuk, hogy azok az elme és a test egyidejű, szelíd lecsendesítésével valóban pihentető, természetes ciklusokban zajló alvásélményt segítsenek elő. 

sport-01-012sport-02-01vegannaturalalcohol
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők / Tápanyag információk