VitaNeral

 

Nézet:
Sorrend:

Szeretettel üdvözöllek a VitaNeral termékcsalád oldalán.

Mint láthatod, prémium minőségű termékeinket elsősorban egészségmegőrző céllal hoztuk létre, de figyelembe vettük az élsportolók igényeit is. Mielőtt legyártattuk számodra (a sokszor egyedi összetételű) készítményeinket, igen hosszú ideig végeztünk piackutatást és figyeltük mind a nemzetközi, mind pedig a Magyar étrend-kiegészítők minőségét, használhatóságát. Ezt a kutatómunkát követte szakembereink (élelmiszer mérnökök, orvosok, biológusok, sportolók, táplálkozási szakértők) közel egy éves összehangolt munkája, annak a célnak érdekében, hogy számodra egy valóban kiváló minőségű, – az egészségedre és teljesítményedre pozitív hatást kifejtő terméket hozzunk létre.

Kiegészítőink között a kiemelt dózisú vitaminok és ásványi anyagok mellett megtalálod az ízületi regeneráló készítmények csúcskategóriáit, a diétás étkezéshelyettesítőket, a vegán kiegészítőket, a közel 100%-os prémium fehérjéket, a diétát, – testsúlykontrolt támogató készítményeket, a tesztoszteron fokozókat, és a különböző aminosavakat is. Termékpalettánk folyamatosan bővül. Célunk, hogy a magas minőség és kimagasló hatékonyság mellet elérhető árban juthass még a prémium termékekhez is.

Természetesen minden termékünk OGYÉI engedéllyel rendelkezik.

 

Engedd meg, hogy személyesen is bemutatkozzam neked.

Domonkos Zsolt vagyok.

Idestova több mint 36 éve sportolok (testépítés és némi küzdősport) és az első edzői diplomámat is már 30 éve szereztem meg. Évtizedek óta foglalkozom a táplálkozás-tudománnyal és az étrend-kiegészítőkkel. (Eddig 4 könyvem jelent meg a táplálkozás, a diéták és a sport témaköreiben.) 16 éve tanítok, ebből 9 éve a saját iskolámban. Továbbképzem az edzőket és tartok előadásokat (Professional Fitness Trainer) az egészséges életmódról, a táplálkozásról, és az étrend-kiegészítésről.

Szeretettel ajánlom neked gondosan összeállított termékeinket.

Üzletpolitikánk, hogy prémium minőségű terméket kínáljunk számodra, mellyel megtámogathatod az egészséges életmódod és természetes módon javíthatod a teljesítményed.

Domonkos Zsolt