Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)

Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)
Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)
Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)
Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)
Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)
Warcry Energy 300g Energy Fruits (Gyümölcs)
10 590 Ft
Egységár: 35 Ft/g

Egy teljes testedzés energia megtakarítással.

Részletek

WARCRY®-t úgy raktuk össze, hogy még több energiát, erőt és koncentrációt biztosítson, ezáltal egy más irányból élvezheted az edzés élményét.

A sport szakembereink alapos kutatásai, feljelsztései és tesztelései után a  WARCRY® Energy-t úgy hoztuk létre, hogy az maximális teljesítményt nyújtson és megállja a helyét bármelyik sportágban!

A WARCRY® Energy a Genius Nutrition edzés előtti Warcry kiegészítő utódja, amelyet az eredetihez képest más megközelítéssel raktunk össze. Pont ahogy az eredeti Warcry, a WARCRY® Energy tartalmaz stimulánsokat; viszont az összetevői inkább a megnövekedett energia és összpontosításra irányul, minthogy egy mindent átfogó edzésélményt nyújtson.

Ez szintén egy nagyszerű edzés előtti kiegészítő! Hogy miért is? 

Mert energiát és motivációt biztosít szúró vagy remegő érzések nélkül. 

Ha már próbáltad a koffein nélküli BCAA edzés előtti formulát akkor ez tetszeni fog, mert ez még egy extra löketet garantál az edzéshez.

És tartalmaz valami teljesen újat is, amire mások nem fordítottak elég figyelmet. 

A Warcry® Energy egy újgenerációs, energetizáló edzés előtti kiegészítő, amely megváltoztatja a játékszabályokat. Ez az egyedülálló formula tartalmaz olyan stimulátorokat, nootropikumokat és tudományosan bizonyított összetevőket amelyek intenzív és hosszan tartó energiát, összpontosítást, és kitartást biztosítanak bármilyen típusú sporthoz... rózsagyökér, ginzeng gyökér, kókusz ásványi anyagok... csak hogy egy párat említsünk.

Az új energiakiegészítőnk komoly vízválasztó lehet az edzés programod összeállításánál, legfőképp ha egy lelkes futó, triatlon sportoló, vagy kondi fanatikus vagy. Nem csak az edzéseidet fogja támogatni. A WARCRY Energy segít a napod elindításában és egész napig tartó erőt biztosít, hogy minél több mentális energiád legyen extra kávé fogyasztása nélkül.

A WARCRY Energy-t úgy raktuk össze, hogy az maximális teljesítményt nyújtson a sport bármelyik területén.

 

A WARCRY® Energy azonban nem túl stimuláló. Ez nem kelt olyan 'hamis' felpörgöttséget benned mint a többi edzés előtti shake-ek, hanem inkább 'felébreszt'. Így nem okoz pár óra múlva hirtelen kimerülést, és ezt imádni fogod!

A komplett, teljesen transzparens receptet por formájában kínáljuk három választható ízben; Elektromos Gyümölcsök, Zöld Alma, és Savanyú Görögdinnye.

Ha a kezdetekben még nem érzed a termék hatását, akkor 20 vagy 30 percet még érdemes várni. Amennyiben még mindig nem érzed, növelheted az adagot.

Kisebb adagokkal ismertetni a terméket a szervezeteddel egy okos döntés, hiszen még nem tudhatod, hogy hogyan fog rá a tested reagálni. 

Mert igen, nekünk fontos az egészséged és a fejlődésed, és nem a mennyiség amennyit vásárolsz.

Meglepődtél?

Csatlakozz a Warcry® családhoz.

 

 

  • Erős energetizáló hatás
  • Szinte elenyésző edzési fáradtság
  • Állandó és folyamatos energia
  • Megnövelt kitartás és motiváció
  • Cocomineral® elektrolittal kiegészítve
  • Testreszabható energiaellátás más termékekkel együtt

 

 

Mit tartalmaz?

Taurin (2000mg) egy egyedülálló aminosav, amely fontos az izomellenállás és az erő fejlesztéséhez. Az edzések eredményeként csökken a Taurin szintünk, ezáltal egyidejűleg csökken a terhelhetőségünk is.

Acetil L-tirozin (1600mg) Ez az összetevő serkenti az agy működését és javítja a lelkiállapotot, a reackióidőt, és hozzájárul az agyi izmok közötti fokozott kapcsolódáshoz az edzés során.  

L-Valin (1200mg) csökkenti a triptofán aminosav felszívódását az agyban, az 5-HT szintézist, ezáltal késleltetve a fáradtság érzését.

Acetil L-karnitin (1000mg) Ez az aminosav már régóta ismert, és a hatékonyságát sok kutatás bizonyítja. Az acetiltartalom növeli a vegyület átjutási képességét a vér-agy falon, javítva a dopamintermelést, és ezáltal pozitív hatással van más folyamatokra is, mint például: a kognitív tanulási folyamatokra, a figyelemre, a memória képességre, az akaratra, az elégedettségre, a büntudatra, a jutalom érzésre, a motivációra, as alvásra, és a jólétre.

Kolin bitartarát (800mg) - Ez a vitaminszerű vegyület számos létfontosságú biológiai funkcióban vesz részt, mint például a sejtmembránok szerkezeti integritásának fenntartásában, a zsírok szállításában és anyagcseréjében, a sejtjelzésében, valamint az idegimpulzus átvitelében.

Arctic root (Sarkvidéki gyökér) (500mg) | Ginseng root (Ginzeng gyökér) (800mg) aktívan és gyorsan növeli a test ellenállóképességét a fizikai és mentális stressz, fáradtság, depresszió, és hasonló betegségek ellen. Így lesz egy tökéletes edzés előtti kiegészítő erős nootrop hatással.

CocoMineral (300mg) egy instant kókuszvíz kivonat, amely alapvető elektrolitokat tartalmaz: nátriumot és káliumot.

Vízmentes Koffein (300mg) serkenti a dopamin felszabadulását az agyban, miközben blokkolja az alváshoz köthető receptorokat. Ettől tudunk aktívak maradni, és könnyedén állunk ellen az álmosságnak és fáradtságnak.

Kakaókivonat (160mg) sportolóknak fontos stimuláló tulajdonságokkal rendelkezik, hasonlóan a koffeinhez, amely javítja a koncentrációt, a motivációt, és a fókuszálóképességet edzés közben.

Fekete bors kivonat (4mg) felgyorsítja az összetevők szállítását és felszívódását a Warcry Energy formula jobb hatékonysága érdekében.

Huperzine-A (200mcg)- egy kémiai anyag, amelyet a kínai club mohából lehet kinyerni. A tanulmányok azt mutatták ki, hogy a Huperzine-A fokozhatja a mentális energiát. Az energia-kiegészítő részeként fogyasztva több mentális erőre tehetünk szert, ezáltal képesek leszünk gyorsabban tanulni és jobban emlékezni az új gyakorlatokra.

AZ ADAGOLÁS MÓDJA
Keverj össze 2 adag Warcry® Energy-t 300 ml vízzel a rázóedényben és fogyaszd el edzés előtt 10 perccel üres gyomorra. Két adag Warcry-t 400 ml vízben keverj el.

Figyelem! Az étrend-kiegészítők kizárólag egészséges emberek számára készülnek. Ne fogyassza, amennyiben terhes vagy szoptat. A gyermekektől elzárva tartandó. Ez az étrend-kiegészítő nem mentesíti a felhasználót a változatos és kiegyensúlyozott étrendtől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Lehetőleg fogyassza el a tartályon feltüntetett dátum előtt. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!