Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag

Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag
Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag
Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag
Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag
Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag
Warcry Ultra 300g Candy Fruits (Gyümölcsös Cukorka) 30 adag
9 690 Ft
Egységár: 32 Ft/g

Az Ultra Teljesítmény Elixir.

Részletek

A tudományosan bizonyított formula és az innovatív összetevőkkel rendelkező WARCRY® ULTRA 300g/30 adag biztosítja Önnek:

 • Robbanékony és kitartó energia az intenzív és hosszú edzésekhez
 • Optimális izomnövekedés és gyorsított fehérjeszintézis
 • Jobb mentális koncentráció és ellenálló képesség, hogy magabiztosan szembenézzen a kihívásokkal
 • Antioxidáns és adaptogén védelem a fizikai és mentális stressz elleni küzdelemben
 • Az izmok számára fontos oxigén és tápanyagellátást javító vérkeringés
 • Jobb felszívódás és biohasznosulás a borsmenta hozzáadásának köszönhetően

Leírás:

Fedezze fel testének rejtett erejét a WARCRY® ULTRA 300g/30 adaggal, az ultra teljesítmény elixírrel, amely arra szolgál, hogy felébressze az önben lakozó titánt. Induljon egy utazásra a forradalmi pre-workout szívbe, amely segít Önnek átlépni a földi korlátokat és egy új dimenzióba vinni az edzéseket.

 • A Carnogen® (béta-alanin) a végső ellenállás alkímiája, amely energiáját erőviharrá alakítja. Tanulmányok igazolják, hogy a béta-alanin növelheti az anaerob teljesítményt és csökkentheti az izomfáradtságot, lehetővé téve Önnek, hogy döntse romba a rekordokat és a határait (1).
 • A Betain (tri-metil-glicin) a növekedés lényege, amely Carnogen®-gel együttműködve serkenti a fehérjeszintézist és az izomnövekedést (2). E két kulcsfontosságú összetevő együttesen vezet Önt a teljesítmény emelkedő útjaira.
 • Az ALT (acetil L-tirozin) és az ALC (acetil L-karnitin) a mentális koncentráció és az energetikai égés talizmánjaként működnek (3, 4). Ezek a varázslatos ügynökök segítenek Önnek koncentrálni, miközben határait feszegeti és kalóriákat éget. A Taurin, az ősi erőforrás, együtt az energia alkimistájával, az L-fenilalaninnal, párosként dolgozik, hogy testét fáradhatatlan energiaforráss.
 • A taurin, az erő ősi forrása, az L-fenilalaninnal, az energia alkimistával együtt dolgoznak együtt, hogy a testet a rettenthetetlen energia edényévé alakítsák (5, 6).Míg a taurin kitartást ad és véd az oxidatív stressz ellen, az L-fenilalanin felébreszti a neurotranszmittereket, hogy javítsa a hangulatot és fenntartsa az energiát.
 • A Schisandra és az Arctic Root, a jólét két természetes elixírje, antioxidáns és adaptogén erejükkel együtt megvédenek a fizikai és mentális stressztől, biztosítva, hogy egyensúlyban és harmóniában maradj a természet erőivel (7, 8).
 • A koffein-hidroklorid, az éberség és a teljesítmény esszenciája, a teljesítmény őrzőjeként érezteti jelenlétét, biztosítva, hogy mindig éber és készen álljon a kihívásokra (9).
 • A Veinox® (epikatechin) és a ginzeng (Panax ginseng C.A. Mey e.s. 5%, radix) a keringés őrei, amelyek az értágulat birodalmába kalauzolnak, és javítják az izmok oxigén- és tápanyagellátását (10, 11). Ez az erőteljes tandem gondoskodik arról, hogy minden izomrost táplálva legyen, és készen álljon az edzés csatáira.
 • A nikotinsav és a piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) az energia kapuőrei, megóvják Önt az energiaforrások kimerülésétől, és fenntartják az optimális energiaszintet, hogy a legkeményebb próbákon is fennmaradhassanak (12).
 • Végül pedig a 95%-os piperin (fekete borsból kivonva) a végső katalizátor, amely felelős a sejtkapuk megnyitásáért, valamint a hatóanyagok felszívódásának és biológiai hozzáférhetőségének javításáért a szervezetben (13).

WARCRY® ULTRA 300g/30serv egy tudomány és kreativitás szimfóniája, melyet egy pre-workoutban szerveztek össze, hogy minden szükséges összetevőt megkapj az isteni teljesítményhez. Minden adag egy utazást jelent a fizikai és mentális csúcsok felé, amikor is felkészülsz, hogy meghódítsd az edzőtermet.

Ezzel a hatalmas itallal tapasztalni fogod az erőt, az életerőt és a tartósságot, amelyek legendává teszik a WARCRY® ULTRA-t. Arra invitálunk, hogy fedezd fel a bölcsességet és az erőt, amely rejtőzik ebben a forradalmian új formulában, és csatlakozz azokhoz a hősök hadsoraihoz, akik a WARCRY® ULTRA 300g/30serv segítségével átlépték a határaikat.

WARCRY® ULTRA - Élelmiszer-kiegészítő por különböző ízekkel, aminosavakkal és koffeinnel, édesítőszerekkel. Ajánlott használat: keverj össze 10g-ot (1 csésze) 300 ml hideg vízzel shakerben edzés előtt. Ne lépd túl az egy adagot naponta. Figyelmeztetés: Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépd túl a napi ajánlott adagot! Tartsd távol a gyermekektől. Tárolja a terméket hűvös, száraz helyen. Nem alkalmas fenilketonuria betegek számára (l-fenilalanint tartalmaz). Fogyasztása felelősséggel történjen. Nagy koffeintartalmú. 300 mg koffein/adag (100 mg/100 ml ital), nem ajánlott gyerekeknek és terhes vagy szoptató nőknek. Nettó tömeg: 300g.

 

*TUDOMÁNYOS IRODALOM: 

 

HOBSON RM, ET AL. (2012). EFFECTS OF Β-ALANINE SUPPLEMENTATION ON EXERCISE PERFORMANCE: A META-ANALYSIS. AMINO ACIDS, 43(1), 25-37.
CHOLEWA JM, ET AL. (2013). EFFECTS OF BETAINE ON BODY COMPOSITION, PERFORMANCE, AND HOMOCYSTEINE THIOLACTONE. JOURNAL OF THE INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION, 10(1), 39.
NERI DF, ET AL. (1995). THE EFFECTS OF TYROSINE ON COGNITIVE PERFORMANCE DURING EXTENDED WAKEFULNESS. AVIATION, SPACE, AND ENVIRONMENTAL MEDICINE, 66(4), 313-319.
MALAGUARNERA M, ET AL. (2007). ACETYL-L-CARNITINE (ALC) TREATMENT IN ELDERLY PATIENTS WITH FATIGUE. ARCHIVES OF GERONTOLOGY AND GERIATRICS, 46(2), 181-190.
BALSHAW TG, ET AL. (2013). THE EFFECT OF ACUTE TAURINE INGESTION ON 3-KM RUNNING PERFORMANCE IN TRAINED MIDDLE-DISTANCE RUNNERS. AMINO ACIDS, 44(2), 555-561.
FERNSTROM JD, ET AL. (1973). TYROSINE, PHENYLALANINE, AND CATECHOLAMINE SYNTHESIS AND FUNCTION IN THE BRAIN. JOURNAL OF NUTRITION, 103(6), 839-850.
PANOSSIAN A, ET AL. (2008). PHARMACOLOGICAL EFFECTS OF THE ADAPTOGENIC RHODIOLA ROSEA EXTRACT ON CELLULAR DEFENSE SYSTEM. PHYTOMEDICINE, 15(1-2), 39-48.
CHEN X, ET AL. (2011). SCHISANDRA CHINENSIS AND RHODIOLA ROSEA EXERT AN ANTI-STRESS EFFECT ON THE HPA AXIS AND REDUCE HYPOTHALAMIC C-FOS EXPRESSION IN RATS SUBJECTED TO REPEATED STRESS. EXPERIMENTAL AND THERAPEUTIC MEDICINE, 2(1), 9-13.
GOLDSTEIN ER, ET AL. (2010). CAFFEINE ENHANCES UPPER BODY STRENGTH IN RESISTANCE-TRAINED WOMEN. JOURNAL OF THE INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION, 7(1), 18.
GUTIERREZ-SALMEAN G, ET AL. (2014). EFFECTS OF (-)-EPICATECHIN ON MOLECULAR MODULATORS OF SKELETAL MUSCLE GROWTH AND DIFFERENTIATION. JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY, 25(1), 91-94.
KIM H, ET AL. (2018). BENEFICIAL EFFECTS OF PANAX GINSENG FOR THE TREATMENT AND PREVENTION OF NEURODEGENERATIVE DISEASES: PAST FINDINGS AND FUTURE DIRECTIONS. JOURNAL OF GINSENG RESEARCH, 42(3), 239-247.
MANORE MM. (2000). EFFECT OF PHYSICAL ACTIVITY ON THIAMINE, RIBOFLAVIN, AND VITAMIN B-6 REQUIREMENTS. AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION, 72(2), 598S-606S.
SHOBA G, ET AL. (1998). INFLUENCE OF PIPERINE ON THE PHARMACOKINETICS OF CURCUMIN IN ANIMALS AND HUMAN VOLUNTEERS. PLANTA MEDICA, 64(4), 353-356
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!