Weider Victory Endurance Salt Caps ásványi anyag pótló kapszula - 90 db

Weider Victory Endurance Salt Caps ásványi anyag pótló kapszula - 90 db
Weider Victory Endurance Salt Caps ásványi anyag pótló kapszula - 90 db
Weider Victory Endurance Salt Caps ásványi anyag pótló kapszula - 90 db
Weider Victory Endurance Salt Caps ásványi anyag pótló kapszula - 90 db
5 490 Ft
Egységár: 61 Ft/darab

Ásványianyag-utánpótlás és hidratálás

  • Optimalizálja a hidratálást és az ásványi anyagok pótlását a sportedzések során
  • Ásványi anyagok kombinációja, amely segít fenntartani a teljesítményt
  • Extra D- és B1-vitaminnal
Részletek

A Victory Endurance só kapszulái a legteljesebbek a piacon, mert minden elektrolitot és ásványi anyagot biztosítanak a sportteljesítmény fenntartásához, elősegítik a hidratációt és pótolják a fizikai aktivitás során elvesztett sókat.

MIÉRT VÁLASSZA?

Mivel EGYEDI formulája tartalmazza az összes olyan összetevőt, amely segít fenntartani az elektrolit egyensúlyt:

• Nátrium: az elektrolitoknak nevezett három ásvány közül az első. Ez a legfontosabb, mert elengedhetetlen a hidratáltság fenntartásához sportolás közben, mivel képes megtartani a vizet a sejten belül. Részt vesz az izmok megfelelő működésében.

• Kálium: a második a három elektrolit közül. Intracelluláris szinten beavatkozik a sav-bázis egyensúlyba, az izomösszehúzódásba és a neuromuszkuláris aktivitásba. Elősegíti a vízvisszatartást a sejtek közötti térben.

• Klór: a harmadik elektrolit. Elengedhetetlen a vízháztartás fenntartása, hiszen ez az, ami leginkább elősegíti a folyadékok felszívódását. Szükséges a megfelelő emésztéshez a gyomornedv fenntartásához.

• Kalcium: részt vesz az energia-anyagcserében, az izomösszehúzódásban, a neuromuszkuláris aktivitásban, az idegvezetésben és a véralvadásban.

• Vas: a vörösvértestek része, mivel a hemoglobin központi atomja, ezért nélkülözhetetlen az oxigénszállításban.

• Magnézium: beavatkozik különböző folyamatokba, mint például az energiafelszabadítással (oxidatív foszforiláció és glikolízis), a fehérjeszintézissel, a neuromuszkuláris transzmisszióval, az elektrolit egyensúlyával kapcsolatos folyamatokba, és hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

• Jód: fontos szerepet játszik az energiafelszabadításban, a pajzsmirigyhormonok termelésében, valamint az idegrendszeri és kognitív funkciókban.

• Réz: közvetve fontos az oxigénszállításban, mert beavatkozik a vasanyagcserébe. Amellett, hogy beavatkozik a csontok mineralizációjába, a kollagén fenntartásába, a glükóz oxidatív metabolizmusába, emellett erős antioxidáns, mivel a szuperoxid-diszmutáz része.

• Mangán: nélkülözhetetlen és bőséges a mitokondriumokban gazdag szövetekben (agy, máj, hasnyálmirigy, vese), ezért az energiaanyagcseréhez.

• Szelén: erős antioxidáns hatással rendelkezik, mivel a glutation-peroxidáz része. Beavatkozik a pajzsmirigyhormonok anyagcseréjébe is.

• Tiamin vagy B1-vitamin: nélkülözhetetlen a szénhidrát-anyagcserében, hogy energiát nyerjen, például a Krebs-ciklusban. Javíthatja az anaerob küszöböt, hiánya pedig csökkentheti a teljesítményt.

• D-vitamin: fokozza a kalcium és a foszfor felszívódását, részt vesz a csontok növekedésében, az izomműködésben és az immunrendszer működésében.

A Victory Endurance só kapszuláival biztosítja a legteljesebb elektrolit-, ásványi sók- és vitaminellátást, hogy teljesítménye ne csökkenjen.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők / Tápanyag információk
1 kapszula
D-vitamin 5 μg (100%*)
Tiamin 1,1 mg (100%*)
Nátrium 140 mg
Kálium  90 mg (5%*)
Klór 210 mg (26%*)
Kalcium 150 mg (19%*)
Vas 9 mg (64%*)
Magnézium 60 mg (16%*)
Mangán 2 mg (100%*)
Szelén 12,6 mg (100%*)
Jód 150 μg (100%*)
*% NRV: Tápanyag-referenciaértékek

Kalcium-karbonát, nátrium-klorid, kálium-citrát, héj (zselatin), magnézium-oxid, vas (III)-pirofoszfát, csomósodást gátló szerek: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid; mangán-glükonát, réz-glükonát, B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), kálium-jodid, nátrium-szelenit és D-vitamin (kolekalciferol). 

Nyomokban laktózt, szóját, glutént és tojást tartalmazhat.