Amix GreenDay® Greens & Reds+ (250 g)

ÚJ
Amix GreenDay® Greens & Reds+ (250 g)
Amix GreenDay® Greens & Reds+ (250 g)
Amix GreenDay® Greens & Reds+ (250 g)
Amix GreenDay® Greens & Reds+ (250 g)
12 990 Ft
Egységár: 52 Ft/g

Tökéletes megoldás instant por formájában egy energiával, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal teli zöld shake elkészítéséhez.

Részletek

A GreenDay® Greens & Reds+ tökéletes megoldás instant por formájában egy energiával, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal teli zöld turmix elkészítéséhez. Több mint 33 szuperélelmiszert, gyümölcs- és zöldségkivonatokat, algákat, szuper gyümölcsöket, vitaminokat, enzimeket és probiotikumokat tartalmaz.

Előnyök:

  • Nagyszerű módja a vitamin- és ásványi anyag bevitel növelésének
  • Támogatja a szervezet védelmét a káros vegyi anyagokkal és toxinokkal szemben, amelyek károsodást okozhatnak és elősegítik az öregedés jeleit
  • Olyan összetevőket tartalmaz, mint egy alga (spirulina, chlorella) és a többi a testsúlykontrollért
  • A jobb emésztés érdekében enzimek és probiotikumok

 

HASZNÁLAT (1 adag = 1 mérőkanál (6 g))

Vegyünk ½ kanálnyit (3 g), és keverd össze 200 ml vízzel vagy kedvenc italoddal. Fogyassz egy adagot (3 g) reggel és ugyanazt (3 g) este.

TÁROLÁS

Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS

Ne használd ezt a terméket, ha terhes vagy vagy szoptatsz. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot! Ennek az étrend-kiegészítőnek a fogyasztásával kapcsolatban konzultálj kezelőorvosoddal. A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!