KREA-DRIVE 120 CAPSULES BLISTER

ÚJ
KREA-DRIVE 120 CAPSULES BLISTER
4 850 Ft
Egységár: 40 Ft/kapszula

KREA DRIVE - Lúgos hatású kreatin 11,5 pH-val

Kapszulában kapható, kreatin monohidrát alapú táplálékkiegészítő, amelyet pH tamponálási rendszer véd.

Részletek

A kreatin az egyike a legnépszerűbb táplálékkiegészítőknek, amelynek szintézise a szervezetben a máj, vese és hasnyálmirigy által történik 3 aminosavból: az argininból, a metioninból és a glicinből.  A felnőtt emberi szervezet 80-130 g kreatint tartalmaz. Ennek a mennyiségnek naponta mintegy 1-2%-a degradálódik és a szervezet kiválasztja, ezért pótolni kell, akár a szervezet saját szintézisével, akár külső bevitellel (húsból, halból vagy táplálékkiegészítőkből).

A kreatin kulcsszerepet játszik az energia szállításában és az egyes sejtekben való tárolásában. A kutatások azt mutatják, hogy a napi 3 g kreatin fogyasztása megnöveli a fizikai teljesítményt a rövid időtartamú és magas intenzitású gyakorlatok ismételt, egymás követő erőkifejtései során.

Oldatban, kiváltképpen a gyomor savas közegében a kreatin kreatininná bomlik le, anélkül hogy pozitív hatása lenne a teljesítményre. 

A Krea-Drive kreatin monohidrátra alapozott összetétel lúgos pH-értékű, hogy csökkentse a kreatininná bomlást és növelje a hagyományos kreatin biodiszponibilitását.

Javaslatok

A terméket azok számára ajánljuk, akik aktív módon szeretnék növelni a fizikai képességeiket az intenzív stressz időszakában, és következésképpen szeretnék fokozni az izomfejlődést.

A kreatin kiegészítés hasonlóképpen hasznos lehet a vegetáriánusok vagy nagyon kevés húst, tehát kreatint nem vagy kevés kreatint fogyasztó személyek számára.

 Hozzájárul:

a szervezet energiaszintjének növeléséhez;

- a fizikai teljesítmény növeléséhez;

- a víznek az izmokban történő visszatartásának köszönhetően az izomrost méretének növeléséhez;

- a szervezet erőkifejtés utáni regenerálódásához és felépüléséhez;

 

Edzésnapokon 4 kapszula Krea-Drive-ot fogyasszon 30 perccel edzés előtt, 6 hétig; pihenőnapokon 2 kapszulát reggel és 2 kapszulát este, lefekvés előtt. 6 hét elteltével ajánlott megszakítani 2-4 hétig a termék fogyasztását.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők / Tápanyag információk

Creapure® keratin-monohidrát, savasság-szabályozó anyag: nátrium-karbonát, kalcium-karbonát; antioxidánsok: aszkorbinsav (C-vitamin). 

Összetétel** 4 caps
Creapure® kreatin-monohidrát       3200 mg
C-vitamin 17 mg (21,3%*)

RDA*: Javasolt napi bevitel