RedPower Woman gyógynövényes funkcionális ital – 1500 ml

ÚJ
RedPower Woman gyógynövényes funkcionális ital – 1500 ml
RedPower Woman gyógynövényes funkcionális ital – 1500 ml
RedPower Woman gyógynövényes funkcionális ital – 1500 ml
RedPower Woman gyógynövényes funkcionális ital – 1500 ml
5 500 Ft
Egységár: 3,67 Ft/ml
A RedPower Woman egy természetes, gyógynövényekből készült funkcionális ital, mely segít a női szervezetet a hormonális változások időszakaiban. Könnyíti a menstruációs görcsöket, enyhíti a változókor tüneteit, és támogatja a bőr rugalmasságát és a csontsűrűséget. A szezámmag és a Daucus hozzáadása segíti az anyagcserét és a hormonműködést.
Részletek
Természetes erő a női életút minden kanyarjában! Élvezd a változás pozitív női oldalát!
Dúlnak lánygyermekedben a hormonok, menstruációs görcsök gyötrik? Vagy elért a menopauza minden kellemetlen testi-lelki tünetével együtt?

Hőhullámok, éjszakai izzadás és kimerültség? Ingadozó hangulatod, szorongásod már a családi életre is hatással van?

Anyagcseréd lelassult, libidód csökkent, a súlyod pedig megállíthatatlanul nő? Különösen a hasi zsírpárnák bántanak?

A változókor kényelmetlen tünetei végig kísérnek, de te biztosan nem szeretnél hormonpótló kezeléseket vagy egyéb gyógyszereket szedni?

Az élet a változásról szól, a tested pedig lépést tart vele. Nem számít, hogy milyen életszakaszban vagy a RedPower Woman kíméletesen és természetes módon támogatja a női szervezetet.

A RedPower Woman egy olyan funkcionális ital, amely a természetes gyógynövények erejével enyhíti a fiatalkori menstruációs időszak és a változókor kellemetlen tüneteit.
A frissen préselt, magyar almából készült gyümölcslé és a gondosan kiválasztott, kivételes hatékonyságú gyógynövények ereje összefonódik, hogy újra egyensúlyba hozzák életed.

Redpower Woman funkcionális gyógyital - 1500 mlMiért válaszd a RedPower Woman funkcionális gyógynövényes italt?
Ez az ital nem csak a testi-lelki egyensúly helyreállításában segít, hanem támogatja a bőr rugalmasságát, a csontsűrűséget és a nemi mirigyek működését is.
Afrodiziákum hatású gyógynövényeivel pedig visszaadja az élet örömét.

Mivel dúsítottuk még a RedPower Woman-t?
Szezámmaggal, melynek magas cinktartalma elősegíti a kollagén termelődését, ami fokozza a bőr rugalmasságát. Magas az E-, B – és D vitamin, valamint a kalcium és a magnézium tartalma, melyek segítik a szövetek rugalmasságát, az idegrendszer és az izmok működését, valamint megelőzhetik a csontritkulást.
Ez a csodás gyógynövény, melyet a Mioma Organic Life 3.0 életmódprogram napi fogyasztásra javasolt enyhíti a menstruációt kísérő fájdalmat és segít beállítani a ciklust.
A szezámmagban olyan vegyületek fedezhetőek fel, mint a triptofán és tramin – melyek hozzájárulnak a szervezet szerotonin (ösztönhormon) termelődéséhez, amelyek a kiegyensúlyozott alvásért is felelnek.
Végül, de nem utolsó sorban szelén tartalma a metabolikus folyamatokat serkenti, ezáltal javítja a nemi mirigyek működését.

Továbbá Daucus-t is tartalmaz, amely serkenti a vérkeringést, az anyagcserét és a hormonok működését, növeli a libidót, és enyhíti a menstruációs panaszokat. A Daucus antioxidánsai helyrehozzák a szabad gyökök által okozott károkat, így vesznek részt a fiatalság megőrzésében. Vízhajtó hatású, aminek köszönhetően megszüntetheti az ödémákat.

És mindezt mindössze napi 200 Ft-ért!
A RedPower Woman egyedülálló módon támogatja a női szervezetet és nemi életet.
Segít, hogy a nők élvezhessék a változás igazán pozitív oldalát.

A RedPower Woman a természetes megoldás a változó kor kihívásaira!
Hogyan fogyaszd a legjobb hatás érdekében?
Az italt kúraszerűen, min. 30 napig célszerű fogyasztani, hogy maximális hatását kifejthesse. A napi ajánlott mennyiség mindössze 0,5 dl.

A felbontott italokat hűtőben érdemes tárolni és 30 napon belül javasolt az elfogyasztása.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők / Tápanyag információk
energia 207 kJ/49 kcal

szénhidrátok, melybõl cukrok 12,1 / 10,9 g

fehérje 0,6 g

só 0 g

élelmi rost 0,2 g