Creatine Monohydrate 500g Unflavored (Natúr)

ÚJ
Creatine Monohydrate 500g Unflavored (Natúr)
9 690 Ft
Egységár: 19 Ft/g

100% tisztaságú, mikronizált kreatin monohidrát, por formájában.

Részletek

Mit tartalmaz?

 Az Amix™ Nutrition gyártó, kiváló minőségű alapanyagokat használ. Így van ez a kreatin monohidrátnál is, csak és kizárólag 100% tisztaságú, mikronizált, tökéletes oldódású és felszívódású prémium kreatint tartalmaz!
A kreatin az izomzat és az agy egyik fontos energiahordozója. Fogyasztásával nagyobb erő kifejtésre, jobb állóképességre és izomtömeg növekedésre tehetünk szert. Az izmok működéséhez szükséges energia, az úgynevezett ATP szintézis során jön létre. Szervezetünk nem képes nagy mennyiségű ATP energiát tárolni, de kreatin fogyasztásával fokozni tudjuk az ATP újratermelődését, mely hatással van az izomnövekedésre és az izomerő kifejtésére.

Hatóanyag tartalom / adag ( 5 g ):

Kreatin monohidrát  5000 mg

Javasolt adagolás:

Feltöltési fázis:
Fogyassz 6 napon keresztül 3-6 adagot elosztva: edzés előtt, edzés után és étkezés előtt, vízben, vagy gyümölcslében feloldva. A számodra szükséges mennyiséget úgy tudod pontosan kiszámolni, ha a testsúlyod beszorzod 0,3-mal. A kapott eredmény lesz a napi kreatinszükségleted a feltöltési fázis alatt.

Pl: 80 kg x 0,3 = 24. Tehát ez esetben naponta 24 g kreatint fogyassz elosztva.

Szinten tartó fázis:
A 7. naptól fogyaszd a feltöltési fázisban szedett mennyiség felét, ugyanabban a fontossági sorrendben, minden nap. A teljes kreatin kúra alatt fogyassz sok folyadékot, lehetőleg vizet.
A kreatinkúra általában 3 hónap, mely után legalább 4 hét szünet javasolt!

Kiszerelés: 500 g
Egy adag:  5 g
Adag/kiszerelés: 100

Figyelem !

Ha terhes, szoptat, vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak Önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna!

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, és nem helyettesítik a helyes, változatos és kellő mennyiségű étrendet!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!